21.3 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Πως θα επηρεάσει τις προσωπικές μας σχέσεις η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου

Ειδήσεις Ελλάδα

Το φετινό καλοκαίρι είναι λιγάκι διαφορετικό σε σχέση με τα προηγούμενα, γι’ αυτό και χρειάζεται να είμαστε περισσότερο προσεχτικοί με τον εαυτό μας, παράλληλα όμως να προσέχουμε και τους άλλους. Οι τομείς που επιβάλλεται  να βάλουμε σε τάξη, αυτό το καλοκαίρι  είναι τόσο η ερωτική μας ζωή όσο και τα οικονομικά μας.

Στις 22/07 και συγκεκριμένα στις 03:33 π.μ. η Αφροδίτη θα αφήσει κάνει την είσοδο της στο Γήινο ζώδιο της Παρθένου και θα παραμείνει μέχρι τις 16/08 στις 07:24 π.μ.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου , θα καταφέρουμε να βάλουμε σε  τάξη την συναισθηματική μας ζωή αλλά  και στο πορτοφόλι μας, αφού αυτή τη χρονική περίοδο θα είμαστε ιδιαίτερα προσεχτικοί και δεν θα αφήνουμε τίποτα στην τύχη, προσέχοντας  πάνω από όλα  τις λεπτομέρειες.

Ένα από τα σημαντικά στοιχεία είναι, ότι θα λειτουργούμε κυρίως με την λογική και όχι με το συναίσθημα, με αποτέλεσμα να υπάρξουν στιγμές που θα ασκήσουμε αυστηρή κριτική και πιθανό να γίνουμε επικριτικοί και με τους ερωτικούς μας συντρόφους.

Καθόλου τυχαίο που αυτή η Αφροδίτη, στην Παραδοσιακή Αστρολογία ήταν παρεξηγημένη, και θεωρούσαν ότι λειτουργούσε με βάση το συμφέρον.

Σε ότι αφορά τα οικονομικά μας , αυτή τη χρονική περίοδο θα έχουμε την δυνατότητα να τα βάλουμε σε τάξη και να βρούμε πρακτικές λύσεις στις οικονομικές υποθέσεις που μας απασχολούν καιρό, ενώ θα καταφέρουμε, παρόλο που οι περισσότεροι θα βρισκόμαστε σε διακοπές, να είμαστε  συνεπείς στις οικονομικές μας υποχρεώσεις.

Επίσης, σε ότι αφορά την εξωτερική μας εμφάνιση, έχουμε ακόμα χρόνο να ασχοληθούμε με την διατροφή μας, ή να προχωρήσουμε σε μη επεμβατικές θεραπείες περιποίησης και ενυδάτωσης του δέρματος μας.

Ευνοημένοι από το πέρασμα της Αφροδίτης από το ζώδιο της Παρθένου θα είναι τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι), ενώ επιρρεπείς σε ερωτικές περιπέτειες θα είναι τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς).

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου οι όψεις που θα σχηματίσει  είναι :

Στις 22/07 η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Δία (00ο 36’) θα παρασύρει σε ερωτικές περιπέτειες και σκάνδαλα τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) των 2 πρώτων ημερών, καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
Στις 03/08 η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ουρανό (14ο 40’), θα φέρει ευχάριστες ανατροπές και κεραυνοβόλους έρωτες στα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
Στις 10/08 η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Ποσειδώνα (22ο 41’), είναι πιθανό να παρασύρει σε εξιδανικεύσεις και ερωτικές αυταπάτες τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες ) του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα
Στις 12/08 η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Πλούτωνα (24ο 56’), θα προσφέρει έντονες ερωτικές στιγμές αλλά και καθοριστικές γνωριμίες για τα  ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου τα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Τις καθημερινές σας υποχρεώσεις θα βάλετε σε τάξη αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Κριοί. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου  στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να βρείτε  πρακτικές λύσεις στα ζητήματα που θα προκύψουν στη δουλειά σας,  ενώ παράλληλα θα καταφέρετε  να αποκαταστήσετε και τις σχέσεις σας με τους συναδέλφους σας, και πιθανόν με κάποιους να έρθετε και πιο κοντά. Σε προσωπικό επίπεδο, θα ασχοληθείτε ιδιαίτερα με την  εμφάνιση σας, και μπορείτε να ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα διατροφής και απώλειας βάρους. Επίσης, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική  για να προχωρήσετε σε μια αισθητική παρέμβαση.

ΤΑΥΡΟΣ

Μια από τις χαρούμενες, δημιουργικές και ερωτικές περιόδους της χρονιάς ξεκινά για εσάς τους Ταύρους. Η  είσοδος της κυβερνήτη του ζωδίου σας Αφροδίτης στο φιλικό για εσάς ζώδιο της Παρθένου  στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε με ενθουσιασμό τα νέα δημιουργικά σας σχέδια για τα οποία δουλεύετε εδώ και καιρό. Επίσης θα διασκεδάσετε με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, θα  ασχοληθείτε με τις αγαπημένες σας αθλητικές δραστηριότητες. Σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή, οι δεσμευμένοι θα περάσουν όμορφες στιγμές με το ταίρι τους, ενώ οι αδέσμευτοι είναι πιθανό να ζήσουν ένα καλοκαιρινό έρωτα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τα θέματα του σπιτιού σας θα ασχοληθείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι. Η  είσοδος της Αφροδίτης  στο ζώδιο της Παρθένου στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε ουσιαστικά με τις οικονομικές υποθέσεις της οικογένειας σας και  να δώσετε πρακτικές λύσεις, ενώ από την άλλη πλευρά θα έχετε την δυνατότητα να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας με τα συγγενικά σας πρόσωπα. Φυσικά αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική και για να ασχοληθείτε με το χώρο του σπιτιού σας και να προχωρήσετε σε αλλαγές στην εσωτερική διακόσμηση, αλλά και για να προχωρήσετε στην οικονομική εκμετάλλευση ενός ακινήτου. Ενώ κάποιοι από εσάς θα έχετε την δυνατότητα να ξεκινήσετε και μια νέα επαγγελματική δραστηριότητα μέσα από το χώρο του σπιτιού σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κάθε άλλο παρά βαρετή θα είναι η καθημερινή ζωή αυτή τη χρονική περίοδο για εσάς τους Καρκίνους. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου  στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα μεγεθύνει τις επικοινωνιακές σας ικανότητες, και θα σας βοηθήσει να εκφράζετε με μεγαλύτερη ευκολία τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας, ωστόσο, θα είστε ιδιαίτερα αυστηροί και θα δίνετε ιδιαίτερη προσοχή στις λεπτομέρειες. Επίσης, θα  έχετε και αρκετές μετακινήσεις για επαγγελματικούς κυρίως λόγους, ενώ στις μικρές σας αποδράσεις δεν θα λείψουν και τα ερωτικά παραστρατήματα.

ΛΕΩΝ

Με το  πορτοφόλι και τα κεκτημένα σας θα ασχοληθείτε  αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Λέοντες. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε μια νέα οικονομική συνεργασία, η οποία θα δώσει νέα πνοή στα οικονομικά, βοηθώντας σας παράλληλα να αυξήσετε και τις μετοχές σας στον επαγγελματικό σας χώρο. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα είστε ιδιαίτερα κτητικοί με το ερωτικό σας ταίρι, στην προσπάθεια σας να του δείξετε τα συναισθήματα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γοητευτικοί και ερωτεύσιμοι θα είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο σας θα ενισχύσει την γοητεία σας,  την οποία θα χρησιμοποιήσετε τόσο στις προσωπικές όσο και στις επαγγελματικές σας επαφές. Ο έρωτας θα γίνει αυτή τη χρονική περίοδο ο  πρωταγωνιστής της ζωής σας και  θα σας ωθήσει να απελευθερωθείτε, και να ζήσετε έντονες ερωτικές στιγμές είτε είστε δεσμευμένοι, είτε αδέσμευτοι.

ΖΥΓΟΣ

Στο παρασκήνιο θα κινηθείτε αυτή τη χρονική περίοδο  εσείς οι  Ζυγοί. Η είσοδος της κυβερνήτη του ζωδίου σας Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια νέα οικονομική συμφωνία, η οποία για λίγο καιρό ακόμα θα πρέπει να μείνει κρυφή. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να πέσετε στα δίχτυα ενός απαγορευμένου έρωτα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ιδιαίτερα εξωστρεφείς θα είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Σκορπιοί. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, σας υπόσχεται νέες γνωριμίες μέσα από τον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο με πρόσωπα,  τα οποία μπορούν να σας  βοηθήσουν να προωθήστε τα μελλοντικά επαγγελματικά σας σχέδια.  Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να έρθετε πολύ κοντά με ένα άτομο από το φιλικό σας περιβάλλον.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σημαντικές ευκαιρίες στην καριέρα σας θα έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να πετύχετε τους επαγγελματικούς σας στόχους και να βάλετε τις βάσεις της μελλοντικής σας επιτυχίας. Ενώ για όσους από εσάς είστε σε αναζήτηση νέας εργασίας, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική  για να στείλετε το βιογραφικό σας. Σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή, είναι πιθανό να μπλεχτείτε στα δίχτυα του έρωτα με  ένα συνεργάτη σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το μέλλον σας με τα πιο φωτεινά χρώματα βλέπετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Αιγόκεροι. Η είσοδος της  Αφροδίτης στο φιλικό για εσάς ζώδιο της Παρθένου στον 9ο Ηλιακό σας οίκο,  θα σας βοηθήσει να προωθήσετε με ενθουσιασμό  προσωπικά και επαγγελματικά σας σχέδια, δίνοντας ιδιαίτερη σημασία σε λεπτομέρειες, ενώ θα έχετε την δυνατότητα να κλείσετε και αρκετές από τις  Νομικές σας υποθέσεις. Σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή, είναι πιθανό να ζήσετε ένα έντονο έρωτα κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών σας διακοπών.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σίγουροι για τον εαυτό σας και γεμάτοι αυτοπεποίθηση θα είστε αυτή τη χρονική περίοδο  εσείς οι Υδροχόοι. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου  στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε με τον καλύτερο για εσάς τρόπο  τις οικονομικές σας εκκρεμότητες απέναντι σε Τρίτους (π.χ. Δάνεια, Εφορία), ενώ αρκετοί από εσάς θα έχετε την ευκαιρία να προχωρήσετε και σε μια νέα οικονομική συνεργασία. Σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή, θα βρείτε τρόπους να ανανεώσετε την ερωτική σας ζωή με το ταίρι σας.

ΙΧΘΥΣ

Ευχάριστες εξελίξεις στις προσωπικές και στις επαγγελματικές σας σχέσεις για εσάς τους Ιχθύς. Η  είσοδος της Αφροδίτης απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο της Παρθένου στον 7ο Ηλιακό σας οίκο θα σας βοηθήσει να λύσετε τις διαφορές σας με τους συνεργάτες σας και να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας , παράλληλα θα έχετε την δυνατότητα να προχωρήσετε και σε μια νέα συνεργασία. Σε ότι αφορά την σχέση σας με τον σύντροφο σας, θα αφήσετε πίσω σας τα προβλήματα του παρελθόντος και θα ζήσετε όμορφες στιγμές μαζί.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό