23.7 C
Athens
Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024

Πως θα ήταν ένα πολυτελές κεντρομήχανο supercar από την Rolls-Royce;

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Rolls-Royce έχει χαράξει την πορεία της στο χώρο εδώ και χρόνια με μια σειρά πολυτελών αυτοκινήτων. Πρόσφατα η εταιρία επέκτεινε την γκάμα της με ένα SUV, το Cullinan.

Ένας τύπος αυτοκινήτου που δεν ταιριάζει με την Rolls-Royce είναι το supercar. Αυτό δεν σημαίνει ότι οι Rolls-Royce είναι αργές, αλλά η αυτοκινητοβιομηχανία εστιάζει αλλού. Τι γίνεται όμως αν η Rolls-Royces στοχεύσει την Bugatti και κατασκευάσει ένα πολυτελές supercar;

Ο σχεδιαστής Rain Prisk με ένα νέο rendering, δημιούργησε ένα κομψό supercar Rolls, το οποίο έχει τη σχεδιαστική “γλώσσα” της εταιρείας και διαθέτει ένα V12 κινητήρα τοποθετημένο στο κέντρο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες αν η Rolls-Royce σκοπεύει να βάλει ένα supercar στη γκάμα της. Σας θυμίζω ότι το 2016 παρουσίασε το «εκκεντρικό», πειραματικό μοντέλο, Rolls-Royce Vision Next, με την κωδική ονομασία “103EX”.

Ήταν ένα μακρύ, κομψό, πολυτελές αυτοκίνητο, που διέθετε μπαταρίες και αυτόνομη τεχνολογία. Είχε τολμηρό σχεδιασμό, με μακρύ καπό, ημικαλυμμένους τροχούς, και πόρτες Gullwing για το επάνω τμήμα και ανάποδο άνοιγμα για το κάτω.

: Rain Prisk / Facebook

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό