31.6 C
Athens
Τετάρτη, 19 Ιουνίου, 2024

Πωλούνται «κοψοχρονιά» εκατοντάδες Tesla

Ειδήσεις Ελλάδα

Η εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων Hertz ανακοίνωσε αλλαγή στα σχέδιά της μετά από προσπάθεια να προσφέρει ένα πιο “πράσινο” στόλο.

Η Hertz προσπαθεί τώρα να ξεφορτωθεί τα ηλεκτρικά οχήματα και πουλά Tesla και άλλα αντίστοιχα αυτοκίνητα με τεράστιες εκπτώσεις.

Η Hertz εγκαταλείπει τη στρατηγική της για ηλεκτροκίνηση και σχεδιάζει να πουλήσει περίπου 20.000 ηλεκτρικά αυτοκίνητα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στο στόλο της.

Η εταιρεία προσφέρει τα ηλεκτρικά οχήματα με μέση τιμή περίπου 25.000 δολάρια.

Η Hertz δεν έχει άλλη επιλογή, καθώς οι τιμές των μεταχειρισμένων ηλεκτρικών οχημάτων έπεσαν κατά 31,8% φέτος, όπως αναφέρει το iSeeCars.

Η ζήτηση ηλεκτρικών είναι σε πτώση και οι κατασκευαστές αυτοκινήτων έχουν σταματήσει την ανάπτυξη ηλεκτρικών οχημάτων, δίνοντας προτεραιότητα στα οχήματα με κινητήρες εσωτερικής καύσης και υβριδικά.

Η πώληση ενός τόσο μεγάλου στόλου ηλεκτρικών οχημάτων θα αποτελέσει μεγάλο προτζεκτ για την εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων, λαμβάνοντας υπόψη ότι, το 2021, είχε κάνει μια τεράστια συμφωνία με τη Tesla για 100.000 αυτοκίνητα, μήνες μετά την υποβολή αίτησης για πτώχευση, αναφέροντας 18 δισεκατομμύρια δολάρια σε χρέη, στις 22 Μαΐου 2020.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό