24.5 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Πωλείται μια άψογη Pagani Huayra BC του 2017, με μόλις 954 χλμ.

Ειδήσεις Ελλάδα

Όταν έχεις δημιουργήσει μια σειρά εκπληκτικών αυτοκινήτων -όπως οι διάφορες εκδόσεις των Zonda– είναι δύσκολο να κάνεις το επόμενο βήμα. Το 2012, όμως, οι άνθρωποι της Pagani παρουσίασαν την Huayra, κατασκευάζοντας τελικά 100 αυτοκίνητα, τα οποία έχουν όλα πουληθεί. Σίγουρα, η Huayra είναι ένα εκπληκτικό αυτοκίνητο, αλλά κάποιοι έμειναν προσηλωμένοι στις Zonda.

Προκειμένου να ανεβάσουν το παιχνίδι τους και να ανταγωνιστούν τα αυτοκίνητα άλλων εταιρειών, τον Μάρτιο του 2016 οι Ιταλοί παρουσίασαν την Huayra BC. Το αυτοκίνητο αποδίδει 750 άλογα και 1.000 Nm ροπής, χάρη στον twin-turbo 6,0-λιτρο V12 κινητήρα της Mercedes-AMG. Επιπλέον, στεγνό ζυγίζει 1.218 κιλά για ακόμα καλύτερη οδηγική συμπεριφορά και ταχύτητα και βγήκε σε περιορισμένη παραγωγή μόλις 20 αυτοκινήτων.

Μια από αυτές κατέληξε στην απίστευτη συλλογή ενός Αμερικάνου συλλέκτη, ο οποίος στο Instagram είναι γνωστός ως dan_am_i. Η συγκεκριμένη έχει διανύσει από το 2017 μόλις 954 χλμ. και πωλείται από την αντιπροσωπεία πολυτελών αυτοκινήτων iLusso, η οποία ανήκει στον συλλέκτη που κατέχει την Huayra BC. Ο πωλητής δεν αναφέρει τιμή, αλλά κάτι μου λέει ότι δεν θα αλλάξει χέρια με ένα ποσό μικρότερο των 3,5 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό