16.9 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Πωλείται ένα Renault 5 σε… αγροτικό

Ειδήσεις Ελλάδα

Το τι μπορεί να βάλει ο νους το ανθρώπου και εν τέλει να το πραγματοποιήσει είναι πραγματικά ένα μυστήριο. Όπως αυτό το αυτοκίνητο που βλέπουμε στις φωτογραφίες, όπου ο εμπνευστής του σκέφτηκε να μετατρέψει ένα Renault 5 σε… pick-up.
To ιστορικό μίνι της Renault είναι σε αυτή την περίπτωση στην δεύτερη γενιά του, μοντέλο του 1987, και έχει υποστεί αρκετές μετατροπές ώστε να αποκτήσει το ιδιαίτερο σχήμα που βλέπουμε.

Πρακτικά έχει αφαιρεθεί ο χώρος των πίσω επιβατών και την θέση του έχει δώσει σε μία καρότσα. Η οποία προφανώς λόγω και του μεγέθους του αυτοκινήτου είναι εξαιρετικά μικρή για οτιδήποτε άλλο πέρα από τα απαραίτητα (εδώ έχει τοποθετηθεί ένα subwoofer).

Πάντως θα πρέπει να παραδεχθούμε ότι όποιος έκανε τη μετατροπή ήταν μερακλής, καθώς όλα έχουν γίνει σχεδόν άψογα. Μάλιστα υπάρχουν πίσω εισαγωγές αέρα για να θυμίζουν το R5 Turbo αλλά και ζάντες που μοιάζουν με αυτές του Renault Clio Williams.
Στο σαλόνι υπάρχουν καθίσματα της Recaro, δέρμα αλκαντάρα στο ταμπλό, ένα τιμόνι της Momo και ηχοσύστημα της Pioneer. Δεν υπάρχουν τεχνικά στοιχεία για τον κινητήρα, με τον πωλητή να αναφέρει ότι τον έχει “πειράξει” αρκετά. Πειραγμένη και χαμηλωμένη είναι και η ανάρτηση.

Το συγκεκριμένο παράξενο αυτοκινητάκι βγαίνει προς πώληση στο eBay για λιγότερο από 10.000 ευρώ. Έχει στο οδόμετρο πάνω από 180.000 χιλιόμετρα (αν και τα τελευταία δέκα χρόνια δεν έχει κάνει ούτε τα 5.000 από αυτά), έχει όλα τα χαρτιά του και έχει περάσει από 9 ιδιοκτήτες. Τι θα λέγατε να είστε ο δέκατος;

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό