21.1 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Πυροβολισμός ζέβρας που επιτέθηκε σε έναν άνδρα και σε αστυνομικούς

Ειδήσεις Ελλάδα

Θανάσιμα πυροβολήθηκε μια ζέβρα από την αστυνομία στο Οχάιο, αφού δάγκωσε τον ιδιοκτήτη της στο χέρι και συνέχισε να είναι επιθετική προς τους αστυνομικούς, όπως γνωστοποίησαν οι αρχές.

Όπως μεταδίδει το BBC, οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι του άνδρα στο Circleville του Οχάιο την Κυριακή, αφού εκείνος τηλεφώνησε και ανέφερε ότι «το χέρι του είχε δαγκωθεί από μια ζέβρα». Βρήκαν τον άνδρα πεσμένο στο έδαφος σε ένα χωράφι, με το χέρι τραυματισμένο αλλά ακόμα προσκολλημένο, σύμφωνα με τους αξιωματούχους. Οι αστυνομικοί στη συνέχεια βοήθησαν τον άνδρα να επιβιβαστεί σε ασθενοφόρο και τον έστειλαν σε νοσοκομείο.

Ένας αστυνομικός προσπάθησε να εμποδίσει τη ζέβρα να φτάσει στον άνδρα, σταθμεύοντας το περιπολικό του ανάμεσα στον τραυματισμένο άνδρα και το θυμωμένο ζώο – αλλά η ζέβρα όρμησε στην πόρτα του οδηγού του, σύμφωνα με την έκθεση του γραφείου του σερίφη της κομητείας Πικάγουεϊ που περιήλθε στην κατοχή του BBC. Ο αστυνομικός δήλωσε ότι στη συνέχεια χρησιμοποίησε την κόρνα και τις σειρήνες του για να προσπαθήσει να αποτρέψει τη ζέβρα και να κερδίσει λίγο χρόνο για να βοηθήσει τον τραυματία – μέτρα που λειτούργησαν μόνο προσωρινά.

Καθώς η αστυνομία πήγαινε τον άνδρα στο ασθενοφόρο, η ζέβρα επέστρεψε. Η οικογένεια στην οποία ανήκε το οικόπεδο είπε στην αστυνομία ότι θα μπορούσαν να πυροβολήσουν τη ζέβρα αν πλησίαζε, αναφέρει συνεργάτης του αμερικανικού συνεργάτη του BBC στα μέσα ενημέρωσης, CBS

Το υλικό από την κάμερα σώματος που δόθηκε στη δημοσιότητα από το γραφείο του σερίφη δείχνει τη ζέβρα να επιτίθεται προς τους αστυνομικούς πριν ένας από αυτούς πυροβολήσει με καραμπίνα και τη σκοτώσει, αναφέρει το WBNS.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό