26.9 C
Athens
Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2024

Πυρά… Σίλβα μετά το ντέρμπι: «Η Λίβερπουλ έχει κατακτήσει την Premier League, η Άρσεναλ όχι»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Μπερνάρντο Σίλβα έριξε… πυρά κατά των «Κανονιέρηδων» μετά την εντυπωσιακή αναμέτρηση της Μάντσεστερ Σίτι με την Άρσεναλ (2-2), στο βράδυ της Κυριακής (22/09) στο «Etihad Stadium», στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Premier League. Ωστόσο, ήταν ένα ματς με… περαιτέρω εντάσεις.

Συγκεκριμένα, ο Έρλινγκ Χάαλαντ είπε στον Μικέλ Αρτέτα, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και νυν προπονητής της Άρσεναλ, να είναι… ταπεινός. Το εν λόγω επεισόδιο συνέβη στη σέντρα του γηπέδου, μετά το τελευταίο σφύριγμα του Όλιβερ, ενώ ο Μπερνάρντο Σίλβα ήταν εκείνος που πυροδότησε περισσότερο την κατάσταση.

🔵⚠️ Bernardo Silva on difference between Arsenal and Liverpool games: “Well, perhaps because Liverpool has already won the Premier League and Arsenal hasn’t”.

“Liverpool at that time had also won a UCL, while Arsenal hasn’t”.

“Liverpool always faced us head-on, to win matches.… pic.twitter.com/HvaDgJTSkG

— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) September 22, 2024 Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπερνάρντο Σίλβα: 

«Η Λίβερπουλ έχει ήδη κατακτήσει την Premier League και η Άρσεναλ δεν το έχει κάνει. Επίσης, την εποχή της μεγάλης κόντρας μας με την Λίβερπουλ, εκείνοι πήραν και το Champions League, κάτι που επίσης δεν έχει κάνει η Άρσεναλ.

Η Λίβερπουλ μάς αντιμετώπιζε πάντα ως ίσος προς ίσο για να κερδίζει τα ματς. Από αυτή τη σκοπιά, τα πιαχνίδια μας κόντρα στην Άρσεναλ δεν μοιάζουν σαν αυτά με την Λίβερπουλ, ούτε τα προηγούμενα χρόνια ούτε τώρα. Όλα άρχισαν από το πρώτο δευτερόλεπτο. Από την πρώτη φάση καταλάβαμε τι θα συμβεί. Είχαμε έναν παίκτη τραυματία αφού τον έριξαν στο έδαφος δύο φορές μέσα σε 10 λεπτά.

Δεχτήκαμε ένα γκολ σε μία φάση που ο διαιτητής είχε καλέσει τον αρχηγό μας για να του μιλήσει και δεν πρόλαβε να γυρίσει για να καλύψει τη θέση του αφού έπαιξαν γρήγορα τη φάση. Στο δεύτερο γκολ τους μπλόκαραν ως συνήθως τον τερματοφύλακά μας, κάτι που άφησε ο διαιτητής. Επιπλέον, ο διαιτητής επέτρεψε να ξοδεύουν το χρόνο μέσω καθυστερήσεων.

Αυτό που με ενοχλεί περισσότερο είναι ότι στην αρχή της σεζόν γίνονται πολλές συναντήσεις με την FA και εκεί μας λένε πως θα ελέγξουν αυτή την κατάσταση και θα την σταματήσουν, κάτι που δεν γίνεται. Λένε πολλά αλλά δεν γίνεται κάτι».



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό