22.5 C
Athens
Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου, 2024

ΠΣΑΠΠ: «Τα γνωστά “κοράκια” δεν λογαριάζουν το αίμα του ανθρώπου που ακόμη είναι ζεστό»

Ειδήσεις Ελλάδα

«Σκληρή» ανακοίνωση από τον ΠΣΑΠΠ μετά την απόφαση της UEFA να μην αναβάλει την αναμέτρηση Αγγλία – Ελλάδα που είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη (10/10), στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Nations League. Ο ΠΣΑΠΠ κάνει λόγο για «κοράκια» που δεν λογαριάζουν το αίμα του ανθρώπου και στέκεται στην προσπάθεια της ΕΠΟ να αναβληθεί η αναμέτρηση.

«Τα γνωστά “κοράκια” δεν λογαριάζουν το αίμα του ανθρώπου που ακόμη είναι ζεστό, ούτε δυστυχώς την επιθυμία της οικογένειάς του για σεβασμό στην ιδιωτική τους ζωή. Το παιχνίδι της Εθνικής μας ομάδας κόντρα στην Αγγλία θα διεξαχθεί κανονικά παρά την προσπάθεια της ελληνικής ομοσπονδίας για την αναβολή του, με πρόφαση τη μη εύρεση ημερομηνίας σε ένα ούτως ή άλλως απάνθρωπο, σε εργασιακό επίπεδο, καλεντάρι. Για ακόμη μια φορά αυτοί που παίρνουν τις αποφάσεις δε θα είχαν τον χρόνο να σκεφτούν τους διεθνείς μας. Να καταλάβουν επιτέλους ότι ο άνθρωπος θα πρέπει πάντα να είναι πάνω απ’ όλα» αναφέρει ο ΠΣΑΠΠ στην ανακοίνωσή του.

Θυμίζουμε ότι παρά τις αλλεπάλληλες επαφές της ΕΠΟ με την UEFA δεν κατέστη εφικτό να αναβληθεί το παιχνίδι με αντίπαλο τα «Τρία Λιοντάρια», με τους παίκτες και των δύο ομάδων -κατόπιν συνεννόησης- να φορούν μαύρα περιβραχιόνια. Να σημειώσουμε πως οι Έλληνες διεθνείς προχώρησαν σε μία κοινή δήλωση για την απώλεια του Τζορτζ Μπάλντοκ: «Είναι αδύνατον να πιστέψουμε ότι ο αγαπημένος μας φίλος και συμπαίκτης, ο Τζορτζ, δεν είναι πια μαζί μας. Ο πόνος μας είναι απερίγραπτος. Απόψε θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε τη δύναμη της ψυχής του, η οποία είναι φωτεινό παράδειγμα για όλους μας. Η σκέψη μας είναι στην οικογένεια του. Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ, φίλε…».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό