18.1 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Πρώτο trailer για τη νέα ταινία το Guillermo del Toro

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο βραβευμένος σκηνοθέτης με Όσκαρ Καλύτερης Σκηνοθεσίας και Καλύτερης Ταινίας για το The Shape of Water, Guillermo del Toro επιστρέφει δυναμικά στον κινηματογραφικό χώρο με τη νέα ταινία Nightmare Alley, ένα noir θρίλερ και μπορούμε πλέον να απολαύσουμε το πρώτο trailer που μόλις κυκλοφόρησε.

Με πρωταγωνιστές τους Bradley Cooper, Willem Dafoe, Cate Blanchett, Rooney Mara, Toni Collette, Richard Jenkins, Ron Perlman και Da Strathairn, ο Del Toro διαβεβαιώνει το κοινό ότι το Nightmare Alley δεν είναι μια υπερφυσική ταινία και ότι βασίζεται πλήρως σε έναν ρεαλιστικό κόσμο.

Η ταινία Nightmare Alley ακολουθεί τον Stanton Carlisle (Bradley Cooper) έναν πρώην εργάτη του καρναβαλιού να χρησιμοποιεί όλα τα κόλπα που έμαθε εκεί για να εξαπατήσει εκατομμυριούχους, προσποιούμενος ότι μπορεί να διαβάσει το μυαλό τους.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό