22.1 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Πρώτο trailer για τη νέα ταινία από τον σκηνοθέτη του Oldboy

Ειδήσεις Ελλάδα

Το πρώτο trailer για το Uprising (γνωστό ως War and Revolt στην Κορέα) είναι πλέον στον αέρα. Στο σύντομο κλιπ ανατινάζονται κτίρια, βγαίνουν σπαθιά και δύο κολλητοί γίνονται θανάσιμοι εχθροί. Η ταινία διαδραματίζεται μεταξύ 1592 και 1598, κατά τη διάρκεια της ιαπωνικής εισβολής στην Κορέα.

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη, «ο Cheon Yeong, ένας σκλάβος με αξιοσημείωτες πολεμικές ικανότητες που αγωνίζεται να απελευθερωθεί από μια άδικη δουλεία, και ο Jong-ryeo, ο κύριος του Cheon Yeong, συναντιούνται ξανά ως εχθροί του στενότερου στρατιωτικού αξιωματικού και εθελοντή στρατιώτη του βασιλιά Seonjo σε μια περίοδο χάους».

Το καστ περιλαμβάνει τους Gang Dong-won ως Cheon Yeong, Park Jeong-min, ως Jong-ryeo Cha Seung-won ως King Seonjo, Kim Shin-rok ως Bumdong, Jin Seon-kyu ως Kim Ja-ryeong, Jung Sung-li ως Genshin και Kim Hyun σε έναν άγνωστο ρόλο. Ο Kim Sang-man σκηνοθετεί σε σενάριο των Park Chan-wook και Shin Cheol.

Ο Chan-wook δήλωσε στην ιστοσελίδα Sports Donga ότι έγραφε το σενάριο για το Uprising «για πολύ καιρό, αλλά [το] ολοκλήρωσε το 2019». Είχε επίσης την πρόθεση να σκηνοθετήσει την ταινία, αλλά ήταν απασχολημένος με τη σειρά κατασκοπευτικού θρίλερ του HBO The Sympathizer, οπότε τα καθήκοντα σκηνοθεσίας ανέλαβε αντ’ αυτού ο Sang-man.

Η ταινία Uprising θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στο 29ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Busan στις 2 Οκτωβρίου, προτού μεταφερθεί στο Netflix στις 11 Οκτωβρίου.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό