18.4 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Πρώτο trailer για τη νέα σειρά της Marvel με τον Oscar Isaac

Ειδήσεις Ελλάδα

Το πολυαναμενόμενο trailer για την νέα σειρά Moon Knight από Marvel Studios κυκλοφόρησε και φαίνεται αρκετά πιο μυστηριώδες από τις υπόλοιπες σειρές Marvel που έχoυν κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής στο Disney+.

Στην αρχή του trailer, βλέπουμε τον Oscar Isaac που υποδύεται τον Marc Spector να περιγράφει για τον εαυτό του ότι έχει μια «διαταραχή ύπνου», δηλώνοντας ότι «δεν μπορεί να διακρίνει τη διαφορά μεταξύ της ζωής του και των ονείρων του».

Στο τέλος του , αποκαλύπτεται ότι πάσχει από Διασχιστική Διαταραχή Ταυτότητας (DID) – έχει πολλές προσωπικότητες που περιστασιακά παλεύουν με τον έλεγχο του σώματος και του νου του.

Βάσει των κόμικς, ο Marc Spector είναι ένας πρώην πράκτορας της CIA που κληρονόμησε μυστικιστικές δυνάμεις από το άγαλμα του Αιγύπτιου Θεού Khonshu. Αυτές οι δυνάμεις τον μετατρέπουν στον Moon Knight, δίνοντας του απίστευτα αντανακλαστικά, ευκινησία και σωματική ισχύ.

Παράλληλα, στο trailer αποκαλύπτεται ο ρόλος του Ethan Hawke, o οποίος θα υποδυθεί τον Dr Arthur Harrow, έναν από τους ανταγωνιστές του Moon Knight που εργάζεται για την μυστηριώδη οργάνωση O.M.N.I.U.M..

H πρεμιέρα της σειράς Moon Knight θα γίνει στις 30 Μαρτίου 2022 στην υπηρεσία Disney+.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό