24.5 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Πρώτο teaser για τη live-action τηλεοπτική σειρά

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο εορτασμός της 20ης επετείου του Xbox συμπεριελάμβανε και τα αποκαλυπτήρια ενός μικρού teaser για την περίφημη τηλεοπτική μεταφορά του Halo, η οποία ανακοινώθηκε το 2018 για το δίκτυο Showtime, αλλά τελικά θα τη δούμε μέσα από το Paramount+ σε κάποια φάση μέσα στο 2022.

Στο teaser που μπορείτε να παρακολουθήσετε στη συνέχεια έχουμε απλά ορισμένες κοντινές λήψεις από την πανοπλία Mjolnir του πρωταγωνιστή Master Chief, τον οποίο θα ενσαρκώσει ο Pal Schreiber, ενώ ακούμε και τη φωνή της Cortana να τον χαιρετίζει με τη φράση “Hello, Master Chief”.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο παρελθόν έχουν επιχειρηθεί live-action μεταφορές του Halo, αλλά κυρίως για λόγους promo των παιχνιδιών. Αυτή τη φορά, ωστόσο, έχει δοθεί μεγάλο βάρος στην παραγωγή και περιμένουμε να δούμε κάτι εντυπωσιακό. Μέχρι στιγμής, πάντως, δεν υπάρχει κάποια πληροφορία σχετικά με την υπόθεση, αν δηλαδή θα ακολουθήσει τις ιστορίες των παιχνιδιών ή αν θα μας δώσουν κάτι εντελώς καινούργιο από τον κόσμο του Halo.

Να υπενθυμίσουμε ότι το Paramount+ αναμένεται πως θα κάνει απόβαση στην Ευρώπη μέσα στο 2022.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed/ στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό