34.5 C
Athens
Δευτέρα, 1 Ιουλίου, 2024

Πρώτο φιλικό τεστ για τον Παναθηναϊκό κόντρα στη Ουνιόν Χάους – Που θα δείτε το ματς

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Παναθηναϊκός είχε θέσει ως στόχο τη χρονιά που ολοκληρώθηκε, την κατάκτηση του πρωταθλήματος, όμως τα αποτελέσματά του στα play offs και ειδικά η ήττα από τον Άρη στη Λεωφόρο, του «γκρέμισε» τα όνειρα. Η σεζόν βέβαια ολοκληρώθηκε με καλό τρόπο, μιας και ήρθε η κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδας και έτσι επέστρεψε στους τίτλους, ενώ πήρε το εισιτήριο για τα προκριματικά του Europa League.

Το πρώτο… ξεμούδιασμα 

Η προετοιμασία έχει ξεκινήσει για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος έχει μπει σε μία νέα εποχή με τον Ντιέγκο Αλόνσο στον πάγκο του. Ο Ουρουγουανός έχει ως στόχο να βγάλει την ομάδα στην Ευρώπη και να την κάνει μετά από 15 χρόνια πρωταθλήτρια. Οι «πράσινοι» πραγματοποιούν την προετοιμασία τους στην Αυστρία και είναι έτοιμοι για το πρώτο τους φιλικό.

Το «τριφύλλι» αντιμετωπίζει το Σάββατο (29/06) στις 19:00 τη Χάους Ιμ Ένσταλ, ομάδα της τρίτης κατηγορίας στην Αυστρία. Ένα φιλικό παιχνίδι το οποίο είναι πιο πολύ για… ξεμούδιασμα και να δει τα πράγματα που δουλεύει τις πρώτες μέρες στις προπονήσεις ο Ντιέγκο Αλόνσο.

Ο Ουρουγουανός προπονητής αναμένεται να δοκιμάσει δύο ενδεκάδες, σε μία αναμέτρηση που έχει κανονικά διάρκεια 90 λεπτών. Στην προετοιμασία βρίσκονται και οι Μάγκνουσον και  Πάλμερ-Μπράουν, όμως δεν αναμένεται να αγωνιστούν κόντρα στη Χάους Ιμ Ένσταλ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό