20.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Πρώτο πλήρες trailer για τη νέα απόπειρα με τον ήρωα της DC

Ειδήσεις Ελλάδα

Γεμάτο το Σαββατοκύριακο από ειδήσεις του σύμπαντος της DC, με αρκετές νέες αποκαλύψεις που αφορούν games, τηλεοπτικές σειρές και κινηματογραφικές παραγωγές. Σαφέστατα η μεγαλύτερη προσοχή πηγαίνει στο πρώτο πλήρες trailer του The Batman, το οποίο περιμένουμε με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον μετά την απίστευτη τριλογία που μας χάρισε ο Christopher Nolan με πρωταγωνιστή τον Cristian Bale.

Το νέο εγχείρημα έρχεται από τον σκηνοθέτη Matt Reeves και στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βρίσκουμε τον Robert Pattinson (Bruce Wayne/Batman), Paul Dano (Riddler), Andy Serkis (Alfred), Jeffrey Wright (Gordon), Zoe Kravitz (Selina Kyle/Catwoman) και Colin Farrell (Oswald Cobblepot/The Penguin).

Το trailer δημιουργεί την προσδοκία ότι ο Reeves θα τηρήσει την υπόσχεση του για μια ακόμα πιο σκοτεινή και βίαια εκδοχή του Batman, αλλά αυτό θα το μάθουμε καλύτερα όταν παρακολουθήσουμε την ταινία στους κινηματογράφους στις 4 Μαρτίου 2022.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό