35.5 C
Athens
Δευτέρα, 24 Ιουνίου, 2024

Πρώτος σκόρερ για τον Άρη μετά από 43 χρόνια

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Άρης κατάφερε να «σπάσει» μια κατάρα 43 χρόνων, με τον Μορόν να κόβει το νήμα, πολλά χρόνια μετά. Ο killer επιθετικός των «κιτρινόμαυρων» έσπασε τα «κοντέρ» και κατάφερε να φτάσει την κορυφή των πίνακα των σκόρερ έχοντας πετύχει 20 τέρματα. 

Ο Ισπανός διανύει τον πρώτο χρόνο στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, ερχόμενος από την Μπέτις, και όπως αποδεικνύεται έχει «κολλήσει» απόλυτα στην ομάδα του Άκη Μάντζιου, και όσον αναφορά την χημεία με τους συμπαίκτες του αλλά και τον τρόπο παιχνιδιού των «κιτρινόμαυρων». Όντας στα 30 του χρόνια, ο επιθετικός του Άρη, κατάφερε να κατακτήσει την πρώτη θέση με 20 γκολ στον πίνακα των σκόρερ με μια ομολογουμένως καταπληκτική παρουσία καθ’ όλη την διάρκεια της σεζόν.

Ωστόσο κατάφερε να γράψει και την προσωπική δική του ιστορία με την ομάδα του Άρη, αφού «ξόρκισε» το κακό και μετά από 43 χρόνια κάποιος από τους «κιτρινόμαυρους» καταφέρνει να κατακτά την πρώτη θέση του σκόρερ του πρωταθλήματος. Η ιστορία είχε «τελειώσει» με τον θρυλικό ποδοσφαιριστή Ντίνος Κούη, που είχε ανακηρυχθεί πρώτος σκόρερ τη σεζόν 1980/81 με 21 τέρματα.

Αναλυτικά οι κορυφαίοι σκόρερ της Stoiximan Superleague για την σεζόν 23/24 Λορέν Μορόν (Άρης) 20Αγιούμπ Ελ Καμπί (Ολυμπιακός) 18Όγκνιεν Οζέγκοβιτς (Κηφισιά) 16Φώτης Ιωαννίδης (Παναθηναϊκός) 15Εζέκιελ Πόνσε (ΑΕΚ) 14Χουάν Μιριτέλο (Αστέρας Τρίπολης) 13Λιβάι Γκαρσία (ΑΕΚ) 13Ντάνιελ Ποντένσε (Ολυμπιακός) 11Αντρίγια Ζίβκοβιτς (ΠΑΟΚ) 10Κίριλ Ντεσπόντοφ (ΠΑΟΚ) 10

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό