16.9 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Πρώτη η Αγγλία, δεύτερη η Κροατία και τρίτη η Τσεχία στους «16»

Ειδήσεις Ελλάδα

Τα τρία λιοντάρια επικράτησαν με 1-0 των Τσέχων και οι φιναλίστ του Μουντιάλ με 3-1 τ ων Σκωτσέζων

Τελικά από τον 4ο όμιλο του Euro 2020 πέρασαν τρεις ομάδες στους «16».  Πριν ξεκινήσουν οι αναμετρήσεις Αγγλία και Τσεχία είχαν τα… εισιτήρια στα τσεπάκια τους, αλλά ήταν αμφίβολο, αν θα μπορέσει να προκριθεί και η φιναλίστ του Μουντιάλ, Κροατία, η οποία εν τέλει τα κατάφερε.

Η νίκη της ομάδας του Ντάλιτς στο Χάμπντεν Παρκ της; Γλασκόβης με 3-1 επί της Σκωτίας την έφερε στην επόμενη φάση, αλλά με άγχος καθώς το α’ ημίχρονο είχε τελειώσει ισόπαλο με 1-1. Αρχικά οι βαλκάνιοι προηγήθηκαν στο 17′ με τον Βλάσιτς και οι Σκωτσέζοι ισοφάρισαν στο 42′ με τον ΜακΓκρέγκορ.

Στο β’ ημίχρονο η Κροατία ανέβασε ρυθμό και με τους Μόντριτς (62′) και Πέρισιτς (77′) έφτασε όχι μόνο στη νίκη, αλλά και στην κατάκτηση της 2η θέσης, καθώς στην ισοβαθμία με την Τσεχία επικράτησε λόγω καλύτερης επίθεσης, καθώς αμφότερες ομάδες είχαν +1 συντελεστή τερμάτων.

Στο άλλο ματς στο Γουέμπλεϊ, η Αγγλία κατάφερε πολύ νωρίς να προηγηθεί στο 12’΄με τον Στέρλινγκ και το 1-0 και της ήταν υπεραρκετό για να πάρει την πρωτιά του ομίλου με 7 πόντους, ενώ Κροατία και Τσεχία τερμάτισαν με 4 βαθμούς. η Σκωτία έμεινε στον έναν πόντο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό