15.6 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Πρώτη εκτός έδρας νίκη για Παναθηναϊκό, 3-1 τη Λαμία

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Παναθηναϊκός δυσκολεύτηκε στο πρώτο ημίχρονο από τη Λαμία στο Πανθεσσαλικό στάδιο, διάστημα στο οποίο δέχθηκε γκολ και βρέθηκε να χάνει με 0-1, αλλά στην επανάληψη κυριάρχησε και τελικά έφτασε στη νίκη με 3-1, στην τελευταία αναμέτρηση της 10ης αγωνιστικής.

Οι «πράσινοι» επέστρεψαν στα θετικά αποτελέσματα ύστερα από τρία συνεχή ανεπιτυχή αποτελέσματα (δύο ήττες, μία ισοπαλία), έφτασαν στους 14 βαθμούς με την πρώτη φετινή εκτός έδρας νίκη τους κι έφτασαν στην τέταρτη θέση τον Βόλο. Από την πλευρά της η Λαμία, που προερχόταν από την εκτός έδρας νίκη στην Τρίπολη, έμεινε στους 9 βαθμούς.

Με τους Λούντκβιστ και Βιγιαφάνιες νέα πρόσωπα, o Παναθηναϊκός είχε καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας και κατέγραψε στο 24ο λεπτό την πρώτη τελική: από γύρισμα του Λούντκβιστ ο Βιτάλ σούταρε με τη μία, αλλά ο Γκαραβέλης μπλόκαρε σταθερά.

Οι φιλοξενούμενοι πλησίασαν ξανά στο γκολ στο 32΄ καθώς σε αντεπίθεση ο Βιτάλ δοκίμασε πάλι το πόδι του, εκτός περιοχής, αλλά ξανά ο τερματοφύλακας της Λαμίας μάζεψε την μπάλα.

Τελικά ήταν οι Φθιώτες που άνοιξαν το σκορ στον Βόλο, όταν στο 35ο λεπτό, από σέντρα του Μανούσου, ο Αραμπούλι αιφνιδίασε την άμυνα του Παναθηναϊκού και νίκησε με κεφαλιά τον Μπρινιόλι για το 1-0.

Ο Παναθηναϊκός έφτασε στην ισοφάριση στο 55΄ με ωραίο σουτ του Λούντκβιστ, ύστερα από ατομική ενέργεια και πάσα του Βιγιαφάνιες,για να χάσει ευκαιρία η Λαμία στο 63’, όταν από μπαλιά του Γκέντσογλου ο Αραμπούλι βγήκε στην πλάτη της άμυνας αλλά πλάσαρε άουτ.

Στο 84΄ ο Τζανετόπουλος βρήκε με το γόνατο τον Μαουρίσιο μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής (Κουμπαράκης) έδειξε τα 11 βήματα, με τον Μακέντα να «γράφει»  το 1-2 στο 86΄ και στο επόμενο λεπτό οι «πράσινοι» έκαναν αντεπίθεση με τελικό αποδέκτη τον Μαουρίσιο, που διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό