21.6 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Πρώτη εικόνα από το νέο VW ID. Aero

Ειδήσεις Ελλάδα

Το πρώτο πλήρως ηλεκτρικό sedan της VW θα παρουσιαστεί και επίσημα στις 27 Ιουνίου, με την εταιρία να δίνει στην δημοσιότητα μία πρώτη εικόνα-teaser από το νέο μοντέλο.
Το αυτοκίνητο αυτό έχει κύριο στόχο την αγορά της Κίνας, όπου και είχε προγραμματιστεί να κάνει το ντεμπούτο του τον Απρίλιο, όμως πήρε αναβολή λόγω πανδημίας.
Τώρα πια είναι επίσημο όπως και το όνομά του ID. Aero. Θα παρουσιαστεί πρώτα με την μορφή πρωτότυπου και όπως φαίνεται από την εικόνα θα έχει τις γραμμές ενός σπορτίφ fastback με μίνιμαλ γραμμές και πολύ αεροδυναμικό σχήμα.
Το VW ID. Aero θα βασίζεται στην ηλεκτρική πλατφόρμα ΜΕΒ. Προς το παρόν δεν υπάρχουν ακριβείς πληροφορίες για τα τεχνικά στοιχεία, αν και σε προηγούμενη αναφορά της εταιρίας είχε γίνει λόγος για αυτονομία που θα φτάνει τα 700 χιλιόμετρα.
Το νέο ηλεκτρικό μοντέλο της VW θα ξεκινήσει να πωλείται αρχικά στην Κίνα από τα μέσα του 2023, ενώ υπάρχει η πρόβλεψη να παράγεται και στο εργοστάσιο της εταιρίας στο Emden της Γερμανίας για τις ευρωπαϊκές αγορές.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό