22.3 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Πρώτη εικόνα από την Lamborghini του Le Mans

Ειδήσεις Ελλάδα

H Lamborghini έχει αποφασίσει να δώσει το παρών στο νέο πρωτάθλημα αντοχής, και μας δίνει μία πρώτη γεύση από το αγωνιστικό αυτοκίνητο που ετοιμάζει αυτό το διάστημα.
Στην φωτογραφία-teaser βλέπουμε ένα ιδιαίτερα εντυπωσιακό σχήμα με φωτιστικά σώματα σε σχήμα Χ και ένα πολύ αεροδυναμικό αμάξωμα, πιστό στους κανονισμούς LMDh που έχει καθιερώσει η FIA για αυτού του τύπου τα οχήματα.
Το υπεύθυνο τμήμα για την εξέλιξη Lamborghini Squadra Corse έδωσε στην δημοσιότητα και κάποια τεχνικά χαρακτηριστικά. Ο κινητήρας θα είναι ένας V8 με υβριδικό σύστημα, και την συνδυαστική ισχύ να φθάνει τα 681 άλογα.
Την εξέλιξη του ηλεκτρικού μοτέρ την έχει αναλάβει η Bosch Motorsport ενώ τα συστήματα ηλεκτρικής διαχείρισης και αποθήκευσης της ενέργειας εξελίσσει η Williams Advanced Engineering. To επτατάχυτο κιβώτιο εξελίσσεται από τον Xtrac.
To πλαίσιο έχει εξελιχθεί από την Squadra Corse μαζί με την Ligier. Το μήκος του φθάνει τα 5,1 μέτρα, το πλάτος τα 2 μέτρα, ενώ το μεταξόνιο είναι στα 3,148 μέτρα.
Χάρη στο χαμηλό βάρος των 1.030 κιλών οι επιδόσεις είναι πραγματικά κορυφαίες, με την τελική ταχύτητα να σταματά στα 340 χλμ/ώρα.
Προς το παρόν δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες. Η πρώτη αγωνιστική δραστηριότητα του νέου μοντέλου της Lamborghini αναμένεται μέσα στο 2024.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό