27.1 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Πρώτη γκέλα για τον Ολυμπιακό, «κόλλησε» στο μηδέν με τον Παναιτωλικό (0-0)

Ειδήσεις Ελλάδα

Πρώτη απώλεια βαθμών για τον Ολυμπιακό στο φετινό πρωτάθλημα, αφού οι «ερυθρόλευκοι» δεν κατάφεραν να βρουν απάντηση στην εξαιρετική αμυντική λειτουργία του Παναιτωλικού (0-0) και την ομάδα του κόουτς Πετράκη να παίρνει σπουδαίο βαθμό στο Στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης». 

Ο Ολυμπιακός είχε την κατοχή από το πρώτο μέρος, ωστόσο δυσκολευόταν να γίνει απειλητικός. Στο δεύτερο μέρος ανέβασε τον ρυθμό του, με τους Γουίλιαν και Ολιβέιρα να κάνουν ντεμπούτο.

Οι «Πειραιώτες» πίεσαν μέχρι το τελευταίο λεπτό, όμως οι «Αγρινιώτες» είχαν ψύχραιμες αντιδράσεις, με τον τερματοφύλακά τους, να επεμβαίνει, όταν χρειαζόταν.

«Νωθρό» πρώτο ημίχρονο με τις… εντυπώσεις για τον Παναιτωλικό

Ο Ολυμπιακός από τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού είχε πάρει την κατοχή της μπάλας. Ωστόσο, δυσκολευόταν να γίνει απειλητικός μπροστά από την εστία του Τσάβες, με τους Αγρινιώτες να έχουν βαθιά και κοντά τις γραμμές τους, κλείνοντας τους διαδρόμους.

Οι Αγρινιώτες απορρόφησαν την πολιορκία των ερυθρόλευκων με από συνεχόμενα κόρνερ, με τον Τσάβες να επεμβαίνει όπου χρειαζόταν. Στο φινάλε του πρώτου μέρους, οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να κάνουν τη ζημιά. Στο 41′ μετά από λάθος, ο Παναιτωλικός πήρε την κατοχή. Ο Μπουζούκης είδε την κίνηση του Μαυρία στα δεξιά, εκείνος έκανε το σουτ, η μπάλα έφυγε πάνω από την εστία του Τζολάκη.

Ανέβασε την πίεση του ο Ολυμπιακός, αλλά δεν ήταν αρκετό

Η εικόνα στο δεύτερο μέρος δεν άλλαξε, με τον Ολυμπιακό να προσπαθεί να ανεβάσει λίγο τον ρυθμό του. Στο 54′ χάθηκε η ευκαιρία από τον Ελ Κααμπί, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Μλάντεν, ο οποίος μετά άκοψε στην περιοχή. Ο Μεντιλίμπαρ επιχείρησε να αλλάξει τα πράγματα και έτσι, γύρισε τον σχηματισμό σε 4-4-2 και πέρασε τους Γουίλιαν, Ολιβέιρα, Γιάρεμτσουκ και Κάρμο.

Ο Ολυμπιακός είχε μονίμως την μπάλα στα πόδια του, ωστόσο η μεγαλύτερη του στιγμή ήρθε από τα μετόπισθεν. Ήταν το 57ο λεπτό όταν ο Ροντινέι έκανε το γέμισμα, ο Σιέλης έκανε λάθος, ο Ελ Κααμπί επωφελήθηκε προσπάθησε να περάσει τον Τσάβες που είχε βγει, πλάσαρε, αλλά ο Κύπριος στόπερ έσωσε την ομάδα του πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή.

Ο Ολυμπιακός έχασε τους πρώτους βαθμούς και έτσι έφτασε στους δέκα πόντους. Στους τέσσερις βαθμούς έφτασε η ομάδα του Παναιτωλικού.

Την επόμενη αγωνιστική, ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από τον Άρη το Σάββατο (21/9, 20:00), ενώ ο Παναιτωλικός κοντράρεται με τον Αστέρα Τρίπολης AKTOR (21/9, 20:30).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τζολάκης, Ροντινέι (83′ Κοστίνια), Ντόη, Πιρόλα (62′ Κάρμο), Ορτέγκα, Στάμενιτς (62′ Ολιβέιρα), Έσε, Μαρτίνς, Τσικίνιο (61′ Γιάρεμτσουκ), Βέλντε (62′ Γουίλιαν), Ελ Κααμπί

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Τσάβες, Σιέλης, Μλάντεν, Λιάβας, Μαυρίας (77′ Στάγιτς), Τορεχόν, Πέρεθ, Μπουζούκης (77′ Λαγιούντ), Μπελεβώνης (69′ Λουίς), Ντίαζ (62′ Ρόα), Λομόνακο (77′ Μαϊντέβατς)

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό