22.3 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Πρώτες εικόνες του νέου Opel Astra που θα έχει πολλά κοινά με το Mokka

Ειδήσεις Ελλάδα

H επίσημη παρουσίαση του Astra, που είναι διαχρονικά ένα από τα πιο δημοφιλή μοντέλα της Opel, μπαίνει σιγά σιγά στην τελική της ευθεία -οι πωλήσεις στην Ελλάδα αναμένεται να ξεκινήσουν στις αρχές της επόμενης χρονιάς- και έτσι η γερμανική εταιρεία έδωσε στη δημοσιότητας τις πρώτες εικόνες του καινούργιου μοντέλου.
Από τις οποίες διαφαίνονται οι αισθητικές ομοιότητες με το Mokka που εγκαινίασε τη νέα σχεδιαστική προσέγγιση της μάρκας. Έτσι και εδώ θα υπάρχει η νέα μάσκα Vizor με τους λεπτούς προβολείς και τα χαρακτηριστικά LED φώτα ημέρας, ενώ στην 5η πόρτα θα υπάρχει, ως είθισται πλέον, το πλήρες όνομα του μοντέλου σε εμφανή θέση.

Η λογική Mokka θα κυριαρχεί και στο εσωτερικό με την οθόνη Pure Panel που αποτελείται από τον ψηφιακό πίνακα οργάνων και την οθόνη αφής του συστήματος infotainment και η οποία θα έχει και εδώ μια κλίση προς τον οδηγό.

Από πλευράς διαστάσεων το νέο Astra θα είναι ελαφρώς μεγαλύτερο σε σχέση με το υπάρχον, ενώ η γκάμα των κινητήρων θα αποτελείται από τα γνωστά και καθιερωμένα πλέον σύνολα της Stellantis. Τη βάση θα αποτελούν οι τρικύλινδροι turbo των 1.200 κυβικών με 110 και 130 ίππους,  καθώς και ο diesel των 1.500 κυβικών και των 130 ίππων. Στην κορυφή της γκάμας θα είναι οι plug-in υβριδικές εκδόσεις με 180 και 225 ίππους, ενώ ίσως υπάρχει και μια σπορ GSE με 300.

Περισσότερες πληροφορίες για το νέο Opel Astra, που θα κατασκευάζεται και πάλι στο κεντρικό εργοστάσιο της μάρκας στη Γερμανία, θα έχουμε το επόμενο χρονικό διάστημα.    

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό