23.1 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Πρώτα επίσημα σκίτσα του Enyaq Coupe iV

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Skoda προχώρησε στο επόμενο στάδιο της αποκάλυψης του κουπέ Enyaq iV –η επίσημη πρεμιέρα του θα γίνει στις 31 Ιανουαρίου στην Πράγα- δίνοντας στη δημοσιότητα δύο σκίτσα του.
Η coupé έκδοση του πλήρως ηλεκτρικού ENYAQ iV έχει ακόμα πιο ελκυστική σχεδίαση και, χάρη στην εξαιρετική αεροδυναμική της, διαθέτει ακόμη μεγαλύτερη αυτονομία από την έκδοση SUV. Τα σκίτσα αποκαλύπτουν μία ελαφρά κεκλιμένη γραμμή οροφής, με το πίσω μέρος να χαρακτηρίζεται από μια κάθετη κατάληξη. Επίσης, ξεχωρίζουν ο εμπρός σπορ προφυλακτήρας καθώς και τα μαρσπιέ που θα είναι βαμμένα στο χρώμα του αμαξώματος. 
Με το νέο ENYAQ COUPÉ iV, η SKODA προσθέτει μία ξεχωριστή παρουσία στη γκάμα αμιγώς ηλεκτρικών μοντέλων της που βασίζεται στην MEB, την ειδικά εξελιγμένη για την ηλεκτροκίνηση πλατφόρμα του ομίλου Volkswagen. Το μοντέλο διακρίνεται από έντονη κομψότητα παράλληλα με ισχυρή παρουσία.

Από την κολόνα Β, η οροφή γέρνει ελαφρά προς τα πίσω και καταλήγει στην πόρτα του χώρου αποσκευών. Σε αυτήν, κυριαρχούν η επωνυμία SKODA με κεφαλαία γράμματα στην 5η πόρτα καθώς και τα χαρακτηριστικά πίσω φώτα σχήματος C της μάρκας.
Μπροστά, εκτός από το σπορ προφυλακτήρα, ξεχωρίζουν η μεγάλη και εντυπωσιακή μάσκα της SKODA και οι επίπεδοι, με έντονο περίγραμμα προβολείς, που τονίζουν το πλάτος του οχήματος.
Το νέο Skoda Enyaq Coupe iV, όπως προαναφέραμε, θα αποκαλυφθεί στο κοινό σε ψηφιακή παγκόσμια πρεμιέρα στην Πράγα, στις 31 Ιανουαρίου 2022.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό