16.7 C
Athens
Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου, 2024

Πρώην προπονητής του ΟΦΗ: «Θα τους βάλω το δάχτυλο στον κ@@ο για να ξυπνήσουν»

Ειδήσεις Ελλάδα

Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε στην Ισπανία ο πρώην προπονητής του ΟΦΗ, Πεπ Μελ με όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου έπειτα από την βαριά ήττα της Τενερίφη από την Γρανάδα με 4-0, με τον Ισπανό προπονητή να χρησιμοποιεί απρεπής φρασεολογία και σκληρή γλώσσα για τους παίχτες του.

Η Τενερίφη, βρίσκεται ουραγός στην βαθμολογία της δεύτερης κατηγορίας της Ισπανίας, ενώ στα 5 παιχνίδια που έχει καθίσει στον πάγκο της ο Μελ μετράει μόλις 4 βαθμούς, μία νίκη, μία ισοπαλία και τρεις ήττες.

🤯 Las declaraciones de Pepe Mel tras un doloroso 4-0 son el reflejo de la situación que vive el conjunto blanquiazul:

“Hemos luchado un transatlántico con una patera”.

“Con perdón de las señoras y señoritas, me encargaré de meterles el dedo en el culo para que espabilen”. pic.twitter.com/1NZgnvYGtF

— José Gopar 🇮🇨 (@josemgopar) October 19, 2024

 «Ήμασταν σαφώς κατώτεροι. Είμαι θυμωμένος και απογοητευμένος. Δεν ξέρω τι επίθετα να χρησιμοποιήσω, αλλά αυτή δεν είναι η ομάδα που θέλουμε εγώ ή ο κόσμος. Η εικόνα που έχουμε δώσει είναι πολύ κακή και φρικτή» είπε o Iσπανός προπονητής των ουραγών και συνέχισε:

«Ελπίζω οι παίκτες να είναι θυμωμένοι και να πληγωθεί η περηφάνια τους. Ζητώ συγγνώμη από τις κυρίες και τις δεσποινίδες, αλλά θα φροντίσω να βάλω το δάχτυλό μου στον κ@@ο τους για να τους κάνω να ξυπνήσουν. Ήμασταν κατώτεροι των περιστάσεων και αυτή είναι η πραγματικότητα, αλλά δεν πρέπει να χρησιμοποιήσω ως δικαιολογία. Αλλά αν οι παίκτες δεν επαναστατήσουν στο επόμενο ματς, μπορεί να συμβεί το ίδιο».

Ο Ισπανός προπονητής έκατσε στον πάγκο του ΟΦΗ 12 φορές, από τον Δεκέμβριο του 2023 εως και τον Φεβρουάριο του 2024. Στην θητεία του με την ομάδα της Κρήτης κατάφερε να πάρει τους 3 βαθμούς μόλις σε μια περίπτωση και αποκλείστηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου από τον Παναιτωλικό.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό