18.9 C
Athens
Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2024

Πρώην προπονητής του Μπάλντοκ σχολίασε τον τρόπο μεταχείρισης της τραγωδίας από ΠΑΟ και Εθνική

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Κρις Γουάιλντερ και ο Τζόρντ Μπάλντοκ είχαν μια ιδιαίτερη σχέση, καθώς στα 7 χρόνια που πέρασαν μαζί στην Σέφιλντ Γιουνάιτεντ κατάφεραν να κερδίσουν δύο ανόδους έως και την Premier League. Παράλληλα, νωρίτερα είχαν συνεργαστεί πάλι στην Όξφορντ, με τον Μπάλντοκ να είναι αυτός που μετρούσε τα περισσότερα παιχνίδια με τον Γουάιλντερ ως προπονητή.

Ο 57χρονος Άγγλος τεχνικός, ο οποίος διανύει τη δεύτερη θητεία του στον πάγκο των «λεπίδων»,  μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό του BBC με πολύ συγκινητικά λόγια για τον πρώην παίχτη του, αλλά και για τη διαχείριση της τραγωδίας από την Εθνική Ελλάδας και τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ: 

«Είναι πολύ δύσκολο ό,τι συμβαίνει. Βρισκόμαστε στη βιομηχανία του ποδοσφαίρου, όμως στην πραγματικότητα υπάρχει κάτι που βρίσκεται χιλιόμετρα μακριά από έναν ποδοσφαιρικό αγώνα.

Δυσκολεύομαι να μιλήσω για έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος σήμαινε τόσα πολλά για τον σύλλογο και τους συμπαίκτες του. Ο κόσμος δεν μπορεί να αντιληφθεί το δέσιμο μεταξύ των ποδοσφαιριστών.

Βρίσκονται σχεδόν κάθε μέρα και όλη μέρα είναι παρέα. Προπονούνται μαζί πέντε ή έξι φορές την εβδομάδα, είναι μαζί στα ταξίδια, στα ξενοδοχεία. Μπορείς να δεις έναν θείο ή θεία σου μία φορά στις τρεις ή στις τέσσερις εβδομάδες. Αυτά τα παιδιά για δέκα ή έντεκα μήνες είναι μαζί 24 ώρες τη μέρα.

Στέκομαι πολύ στα λόγια που ειπώθηκαν για τον Τζορτζ. Μου τυπώθηκαν στο μυαλό. Η Ελλάδα, ο τρόπος που συμπεριφέρθηκε η Εθνική ομάδα σε δύο διεθνείς αγώνες, και ο Παναθηναϊκός ήταν εξαιρετικοί. Μίλησα με τους παίκτες μετά τον θάνατο του Τζορτζ. Τους ρώτησα πώς ήταν, τις αναμνήσεις τους για εκείνον. Υπάρχει, όμως, συνέχεια. Ο ίδιος ο Τζορτζ θα ήθελε να συνεχίσουμε».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό