28.7 C
Athens
Κυριακή, 23 Ιουνίου, 2024

Πρώην παίκτης του Άρη δεν κράτησε πανό κατά της Χαμάς

Ειδήσεις Ελλάδα

Έξαλλος ο Υπουργός Εθνικής Ασφαλείας του Ισραήλ με τον Ντάνιελ Σούντγκρεν, σύμφωνα με ισραηλινό δημοσίευμα!

Ο πρώην παίκτης του Άρη αγωνίστηκε στον αγώνα πρωταθλήματος της Μακάμπι Χάιφα απέναντι στην Χάποελ Πέταχ Τίκβα (25/11, 2-1) και σε ένα μήνυμα κατά του πολέμου, οι παίκτες των δύο ομάδων κράτησαν ένα πανό που έγραφε πάνω «Φέρτε τους πίσω τώρα», αναφερόμενοι στους ομήρους που κρατάει η Χαμάς στην ένοπλη σύγκρουση, που υπάρχει σε εξέλιξη στο Ισραήλ.

Κάποιοι παίκτες της Χάιφα αποφάσισαν να μην κρατήσουν το πανό αυτό (Κορνό, Τσεκ και Τσέρι), ενώ ο Ντάνιελ Σούντγκρεν όχι μόνο δεν το κράτησε, αλλά στάθηκε κι ένα βήμα πίσω!

Αυτό προκάλεσε μεγάλη ένταση μεταξύ των Ισραηλινών, με τον υπουργό Εθνικής Ασφαλείας της χώρας, Μπεν Γκβιρ, να αιτείται να γίνει ανάκληση της βίζας του, δηλαδή της ισραηλινής υπηκοότητας που έχει λάβει ο Σουηδός αμυντικός, αφού θεωρεί πως: «Εξέφρασαν έμμεση υποστήριξη στη δολοφονική τρομοκρατική οργάνωση Χαμάς».

Ο ατζέντης του Σούντγκρεν τοποθετήθηκε για το θέμα και ανέφερε τα εξής: «Άτομα που αναζητούν σημάδια πίστης: αφήνοντας οικογένειες στο σπίτι, έρχονται στο Ισραήλ, παίζοντας με την ισραηλινή σημαία στη φανέλα, με μαύρες κορδέλες στο χέρι, θα πρέπει να δώσουν μια ιδέα για την πίστη. Για όσους προσπαθούν να δείξουν ότι οι παίκτες δεν προσεύχονται 100% για να επιστρέψουν όλοι στο σπίτι. Είστε σκληροί, ανόητοι και ηλίθιοι που αγαπάτε τα σκάνδαλα. Αναζητήστε τη δόση των σκανδάλων σας αλλού».

Ο σύλλογος της ομάδας εξέδωσε έπειτα μία ανακοίνωση, στην οποία υποστήριξε πως οι ποδοσφαιριστές δεν κατάλαβαν σε τι αναφερόταν το πανό και φοβήθηκαν πως μπορεί να τους βλάψει το περιεχόμενό του και γι’ αυτό αντέδρασαν κατά αυτόν τον τρόπο, τονίζοντας πως όλοι τους είναι φυσικά υπέρ της επιστροφής των ομήρων.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό