20.6 C
Athens
Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024

Πρώην παίκτης της Λίβερπουλ φλέρταρε με 15 γυναίκες με το ίδιο μήνυμα έπειτα τον τελικό του 2005

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο τελικός του Champions League της Κωνσταντινούπολης το 2005 ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Μίλαν παραμένει ένα από τα συγκλονιστικά παιχνίδια στην ιστορία του ποδοσφαίρου, καθώς μέσα σε ένα ημίχρονο οι «Scousers» πέτυχαν τρία τέρματα ώστε να πάνε το πάνε στα πέναλτι, όπου εκεί νίκησαν τους Ιταλούς και έγραψαν ιστορία. Φυσικά έπειτα από μια τέτοια νίκη τα συναισθήματα και η χαρά των παιχτών της Λίβερπουλ δεν είχε προηγούμενο. Ωστόσο ο Νορβηγός μπακ των κόκκινων, Γιόν Άρνε Ρίισε, ίσως να το παραέκανε.

Όπως ο ίδιος ανέφερε έπειτα από τον αγώνα άνοιξε το τηλέφωνο και άρχισε να γράφει: «Καλησπέρα… Μετά από πολλές κλήσεις σε κάθε είδους επαφές, τελικά πήρα τον αριθμό σου. Πάντα πίστευα ότι είσαι πολύ γοητευτική, χαριτωμένη, σέξι. Έχεις φανταστική αύρα, και τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, φαίνεσαι συναρπαστική και προκλητική. Ελπίζω να μπορέσουμε να έρθουμε σε επαφή και φυσικά θα σε προσκαλέσω σε ένα ρομαντικό δείπνο για δύο. Φιλιά».

Happy Birthday, John Arne Riise 🎉

Signed from Monaco in 2001, the Norwegian full-back scored 3⃣1⃣ times and proed 3⃣6⃣ assists in 348 #LFC appearances

Rocket of a left foot 🚀pic.twitter.com/Q74bivIKO2

— The Redmen TV (@TheRedmenTV) September 24, 2023

Το μήνυμα αυτό ωστόσο δεν είχε έναν παραλήπτη αλλά 15, καθώς ο Νορβηγός έστειλε το ίδιο μήνυμα σε 15 διαφορετικές γυναίκες. Σε αντίθεση με τον τελικό της «Πόλης» το σχέδιο του αμυντικού «ναυάγησε» καθώς οι γυναίκες κατάλαβαν ότι το μήνυμα είχε σταλθεί και σε άλλες.

Πίσω στην Νορβηγία τα Μέσα της χώρας του έδωσαν το παρατσούκλι του «SMS King», ενώ έψαχναν να αποκαλύψουν όλες τις γυναίκες που προσπάθησε να προσελκύσει. «Δεν θα πίστευα ότι οι εφημερίδες θα δημιουργούσαν θέμα από αυτό. Ήταν ηλίθιο και γέλασα λίγο με τον εαυτό μου μετά». Ωστόσο, αυτό το μήνυμα δεν είχε πάει μόνο σε μία μόνο – είχε πάει σε 15 γυναίκες και με την ίδια ακριβώς διατύπωση. Το σχέδιό του απέτυχε όταν οι παραλήπτες κατάλαβαν ότι είχε στείλει το ίδιο μήνυμα σε όλες.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό