27.5 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Πρώην μεταγραφή – φιάσκο της Τσέλσι σταμάτησε το ποδόσφαιρο και έγινε οικοδόμος

Ειδήσεις Ελλάδα

Το ποδόσφαιρο είναι μια καριέρα όπου η ηλικία αναγκάζει τους περισσότερους παίκτες να το εγκαταλείψουν λίγο πριν συμπληρώσουν τα 40 τους χρόνια. Από εκεί και πέρα ο καθένας ψάχνει τρόπους να βιοποριστεί αφότου «κρεμάσει» τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια. 

Πολλοί εργάζονται είτε σαν δημοσιογράφοι είτε ανοίγουν μια δικιά τους επιχείρηση με τα χρήματα που έχουν αποταμιεύσει. Ο Ντάνι Ντρινκγουότερ ωστόσο που είχε αγωνιστεί μεταξύ άλλων και στην Τσέλσι και είχε γράψει τρείς συμμετοχές με την εθνική Αγγλίας είχε μια διαφορετική επαγγελματική πορεία…

Ο 34χρονος Άγγλος ήταν ένας κομβικός παράγοντας της ξέφρενης πορείας της Λέστερ μέχρι την κατάκτηση της Αγγλικής Premier League σε ένα από τα μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά θαύματα που έχουν συμβεί. Ένα χρόνο αργότερα, η Τσέλσι ξοδεύει περίπου 37 εκατομμύρια ευρώ, σε μια μεταγραφή που έχει χαρακτηριστεί από τους οπαδούς των «μπλε» ως η χειρότερη στην ιστορία του συλλόγου.  

Μετά από συνεχόμενους δανεισμούς και μια σταθερά κακή απόδοση αποφάσισε το 2023 σε ηλικία μόλις 33 ετών να σταματήσει το ποδόσφαιρο. Ο ίδιος κοινοποίησε στο instagram το νέο του επάγγελμα με έναν από τους ακολούθους του να τον επικρίνει για αυτή τη δουλειά λέγοντάς του πως έχει πιάσει πάτο. Ο ίδιος δεν άφησε αναπάντητο αυτό το σχόλιο λέγοντας πως είναι μια δουλειά που κάνει από δικιά του επιλογή. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό