25.3 C
Athens
Κυριακή, 23 Ιουνίου, 2024

Πρώην αθλητικός διευθυντής Νότιγχαμ για Μαρινάκη: «Θα έδινε και τη ζωή του για την ομάδα του»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο πρώην αθλητικός διευθυντής της Νότιγχαμ Φόρεστ, Φίλιπο Τζιράλντι, ο οποίος δηλώνει υποστηρικτής της Φιορεντίνα μίλησε για το μεγάλο τελικό της Αθήνας αλλά και για τον Βαγγέλη Μαρινάκη. 

Τα δύο στοιχεία στα οποία πρέπει η Φιορεντίνα να στοχεύσει για να φτάσει στην κατάκτηση του Conference League απέναντι στον Ολυμπιακό, στάθηκε ο άλλοτε αθλητικός διευθυντής της Νότιγχαμ Φόρεστ, Φίλιπο Τζιράλντι.

Παράλληλα, ο πρώην συνεργάτης του Βαγγέλη Μαρινάκη μίλησε για τον ισχυρό άντρα των ερυθρόλευκων και αναφέρθηκε στο βασικό χαρακτηριστικό του που δεν είναι άλλο από το ότι του αρέσει να νικάει.

Χαρακτηριστικά είπε στην Corriere dello Sport:

«Ο Μαρινάκης με ήθελε μαζί του γιατί του άρεσε ο τρόπος που δουλεύω και βλέπω ποδόσφαιρο. Προτίμησε να με πάει στην Αγγλία και όχι στην Ελλάδα. Εργάστηκα εκεί από τον Οκτώβριο του 2022 έως τον Μάιο του 2023, προερχόμενος για εννέα χρόνια στη Γουότφορντ. Τον τελευταίο καιρό, έχω λάβει ενδιαφέρον από ορισμένες ομάδες της Αραβίας αλλά θέλω να είμαι σίγουρος για το project που θα αναλάβω πριν πάρω βιαστικές αποφάσεις.

Συχνά μιλούσαμε και για τον Ολυμπιακό με τον Μαρινάκη. Θα έδινε τη ζωή του για την ομάδα του. Μισεί να χάνει, και αν συμβεί αυτό θα έκανε αλλαγές σε προπονητή, παίκτες ή επιτελείο.

Φυσικά, η πίεση είναι μεγάλη, αλλά ο Μεντιλίμπαρ είναι ο σωστός προπονητής. Ο Μαρινάκης είναι ανυπόμονος για τη νίκη, αλλά το ποδόσφαιρο είναι και ήττες και δυσκολίες. Πρέπει να το συνηθίσεις. Είναι ένα εξαιρετικά ιδιαίτερο πλαίσιο στο οποίο παίζεται ο τελικός. Η Ελλάδα έχει στραμμένα τα βλέμματα του κόσμου», είπε αρχικά ο Τζιράλντι, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στη Φιορεντίνα:

«Για να θεωρείς τον εαυτό σου φαβορί σε έναν τελικό, πρέπει να είσαι πολύ ανώτερος από τον αντίπαλό σου. Οι κύριοι κίνδυνοι είναι στην επιθετική γραμμή: Ποντένσε, Φορτούνης και Ελ Κάαμπι. Ας μην ξεχνάμε και τον Γιόβετιτς. Προσωπικά, είχα τον μπακ Ομάρ Ρίτσαρντς στη Νότιγχαμ: έχει μια ευκολία στο τρέξιμο που παρόμοια δεν έχω δει ποτέ στη ζωή μου. Πού να μην κάνει λάθη η Φιορεντίνα; Στην προσέγγιση. Θα είναι ένα παιχνίδι του στιλ με τη Γουέστ Χαμ. Αν η Φιορεντίνα επιτεθεί καλά σε συλλογικό επίπεδο, θα μπορέσει πραγματικά να βάλει σε δύσκολη θέση τον Ολυμπιακό».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό