29.5 C
Athens
Τρίτη, 9 Ιουλίου, 2024

Πρόταση της Warner Bros Discovery για τη γαλλική Λίγκα

Ειδήσεις Ελλάδα

Ένας νέος παίκτης εμφανίστηκε στις συζητήσεις για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της γαλλικής Ligue 1.

Σύμφωνα με τον Αρτούρ Περό, δημοσιογράφο του RMC Sport, η αμερικανική εταιρεία Warner Bros Discovery έκανε σήμερα (5/7) μια προσφορά για να μεταδώσει τους αγώνες του γαλλικού πρωταθλήματος, το οποίο ξεκινά σαββατοκύριακο 16 Αυγούστου.

Μάλιστα, στην πλατφόρμα του (Max) θα βρει χώρο ολόκληρη η Ligue 1, άλλο αθλητικό περιεχόμενο όπως χειμερινά αθλήματα ή το καλαντάρι του τένις ATP, καθώς και σειρές.

Νωρίτερα σήμερα, κι ενώ το διοικητικό συμβούλιο της Λίγκας (LFP) συνεδρίασε για να προχωρήσει σε αυτό το θέμα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, η πλατφόρμα DAZN έκανε μια προσφορά 375 εκατομμυρίων ευρώ ετησίως για οκτώ στους εννέα αγώνες.

Η βρετανική εταιρεία είχε ήδη κάνει προσφορά 400 εκατ. ευρώ τον Ιούνιο, την οποία αρνήθηκε η LFP. Τέλος, επίσης σύμφωνα με την RMC Sport, η beIN SPORTS δεν έχει στείλει προσφορά στη Λίγκα μέχρι σήμερα.

Εάν η συμφωνία μεταξύ του Βενσάν Λαμπρούν και της Warner Bros Discovery είναι επιτυχής, ο στόχος θα είναι η προσφορά 12μηνης συνδρομής με 27,99 ευρώ το μήνα, για ολόκληρο τον κατάλογο της Warner και τη Ligue 1. Μια δοκιμή μετάδοσης προγραμματίζεται για τις 15 Ιουλίου.

naftemporki.gr

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό