31.6 C
Athens
Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

Πρόστιμο της EuroLeague στον Παναθηναϊκό AKTOR για τα όσα έγιναν στο Game 5

Ειδήσεις Ελλάδα

Η EuroLeague ανακοίνωσε την επιβολή προστίμου στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR, λόγω των γεγονότων που συνέβησαν μετά το τέλος του Game 5 με την Μακάμπι Τελ Αβιβ, στο γήπεδο του ΟΑΚΑ.

Οι «πράσινοι» κατάφεραν και πήραν μια μεγάλη νίκη, στο «τελικό» της σειράς, και με σκορ 81-72, και την ψυχή… στο στόμα πανηγύρισαν έξαλλα την πρόκρισή τους στο Final Four του Βερολίνου. Εκεί όπως είναι γνωστό θα βρεθούν αντιμέτωποι, με την Φενέρμπαχτσε, ενώ από την άλλη και ο Ολυμπιακός που κατάφερε να προκριθεί, επί της Μπαρτσελόνα, θα βρει στο δρόμο του για τον τελικό την Ρεάλ Μαδρίτης.

Μετά την λήξη της αναμέτρησης στο, ΟΑΚΑ και τον πανζουρλισμό που επικρατούσε οι παίκτες και φίλαθλοι, έγιναν ένα, με τους περισσότερους από τους «πράσινους» φίλους να μπαίνουν στο παρκέ για να το διασκεδάσουν. Αυτό σε συνδυασμό με τα καπνογόνα έφερε και την σχετική τιμωρία από την διοργανώτρια EuroLeague, η οποία τιμωρεί την «πράσινη» ΚΑΕ με το ποσό των 24.000 ευρώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Ο Παναθηναϊκός AKTOR έχει τιμωρηθεί με πρόστιμο ύψους 24.000 ευρώ για το άναμμα καπνογόνων και την εισβολή στο παρκέ μετά το τέλος του εντός έδρας αγώνα με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ σύμφωνα με το άρθρο 29.2.ε και θ) του Πειθαρχικού Κώδικα Μπάσκετ της EuroLeague”.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό