22.7 C
Athens
Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024

Πρόστιμο στον Τζουντ Μπέλινγκχαμ για την κίνηση με τα… cojones

Ειδήσεις Ελλάδα

Σε ρόλο ήρωα για μία ακόμη φορά ο Τζουντ Μπέλινγκχαμ, ο οποίος έσωσε την Αγγλία στις καθυστερήσεις του αγώνα με τη Σλοβακία. Τα «τρία λιοντάρια» ήταν πολύ κοντά στον αποκλεισμό μιας και χάνανε 1-0 και δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν μεγάλη φάση μπροστά από την αντίπαλη εστία. Με ένα απίστευτο ανάποδο ψαλίδι, ο Μπέλινγκχαμ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και στην παράταση με γκολ του Κέιν η Αγγλία προκρίθηκε.

Η άσεμνη κίνηση του Μπέλινγκχαμ και η τιμωρία της UEFA

Μετά το γκολ που πέτυχε ο Άγγλος, μέσος, έκανε μία άσεμνη κίνηση με «cojones» προς τον πάγκο της Σλοβακίας. Αυτό προφανώς δεν πέρασε απαρατήρητο από τον φακό, με την UEFA να εξετάζει την αντίδραση του 21χρονου, η οποία σε καμία περίπτωση δεν είναι θεμιτή. 

Πολλά δημοσιεύματα κάναν λόγο για πιθανή τιμωρία του παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης ενόψει του προημιτελικού του Euro με αντίπαλο την Ελβετία, όμως οι Άγγλοι πλέον μπορούν να είναι ήσυχοι. Όπως έγινε γνωστό, ο Τζουντ Μπέλινγκχαμ θα δώσει κανονικά το παρών στην πολύ σημαντική αναμέτρηση της εθνικής του.

🚨 No 𝗦𝗨𝗦𝗣𝗘𝗡𝗦𝗜𝗢𝗡 for Jude Bellingham after his celebration against Slovakia. ❌😮‍💨

He will be available for the quarter-final against Switzerland! 🇨🇭

✍️ @RMCsport pic.twitter.com/02GCqba769

— Football Tweet ⚽ (@Football__Tweet) July 4, 2024

Ο ίδιος, τιμωρήθηκε με χρηματικό πρόστιμο για την άσεμνη χειρονομία του, το οποίο αγγίζει τις 10 χιλιάδες ευρώ. Έτσι, ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, θα τον έχει κανονικά στη βασική ενδεκάδα της Αγγλίας.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό