15.6 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Πρόκριση στον 3ο γύρο για τη Σάκκαρη – Άνετη νίκη κόντρα στη Στογιάνοβιτς

Ειδήσεις Ελλάδα

«Ευχαριστώ τους Έλληνες, ελπίζω να τους κάνω υπερήφανους στο τέλος της διοργάνωσης»

Με νίκη στην πρώτη συμμετοχή της σε Ολυμπιακούς Αγώνες συνέχισε η Μαρία Σάκκαρη, καθώς επιβλήθηκε άνετα της Νίνα Στογιάνοβιτς από τη Σερβία, με 2-0 σετ, πανηγυρίζοντας την πρόκριση στους «16» του τουρνουά.

Η ελληνίδα τενίστρια, κατάφερε να κάμψει εύκολα στο πρώτο σετ την αντίσταση της αντιπάλου της με 6-1 σε 31 λεπτά, ενώ και στο δεύτερο σετ κατάφερε να επικρατήσει άνετα με 6-2, σε 35 λεπτά.

Στον 3ο γύρο του τουρνουά, η Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του αγώνα Σβιτολίνα (Ουκρανία)-Τομλιάνοβιτς (Αυστραλία) που διαγωνίζονται στις 08:00 GR.

Η ελληνίδα πρωταθλήτρια είχε εξαιρετική εμφάνιση και δεν άφησε πολλά περιθώρια στην αντίπαλό της, εξασφαλίζοντας την πρόκριση. Αξίζει να σημειωθεί πως η Σάκκαρη έκανε μόλις τρία αβίαστα λάθη σε ολόκληρο τον αγώνα, πετυχαίνοντας και έξι winners. Η Στογιάνοβιτς από τη μεριά της κατάφερε να πετύχει μόνο δύο winners, ενώ υπέπεσε σε 11 αβίαστα λάθη.

«Ευχαριστώ τους Έλληνες, ελπίζω να τους κάνω υπερήφανους στο τέλος της διοργάνωσης»

Μετά τον αγώνα, η Μαρία Σάκκαρη δήλωσε στην ΕΡΤ: «Είναι μια μοναδική εμπειρία για μένα, ήταν ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα για μένα οι Ολυμπιακοί Αγώνες. Αγαπώ πάρα πολύ τη Ελλάδα και το να την εκπροσωπώ σε αυτή την διοργάνωση είναι κάτι το απίστευτο και χαίρομαι που μπόρεσα και έφτασα μέχρι εδώ».

Σε ερώτηση  για το πώς είναι η αίσθηση μέσα στο Ολυμπιακό χωριό η Μαρία Σάκκαρη απάντησε:

«Πολύ ωραία! Στην αρχή ήταν κάτι το πρωτόγνωρο, αλλά μετά συνήθισα, μου άρεσε αυτή η ατμόσφαιρα. Μπορεί δίπλα σου να είναι ένας αθλητής από ένα άλλο άθλημα, να είναι εξαιρετικός και εσύ να μην το γνωρίζεις! Γενικά περνάμε πολύ ωραία, στον ελληνικό όροφο χθες μου κάνανε ένα πολύ ωραίο δώρο, κόψαμε και τούρτα, γενικά είναι υπέροχα.

Αγωνιστικά και στα δύο ματς δεν έκανα κάτι φοβερό, έκανα ό,τι έπρεπε για να κερδίσω. Αλλά νομίζω ότι θες κάτι πάρα πολύ και παίζεις με ψυχή και με καρδιά ξεπερνάει ακόμη και το τενιστικό επίπεδο.

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους με βλέπουν, ξυπνάνε νωρίς, είναι δύσκολες οι ώρες αυτές. Ευχαριστώ τους Έλληνες, τους αγαπώ που με στηρίζουν όχι μόνο εμένα, αλλά όλους μας εδώ στο Τόκιο. Ελπίζω να τους κάνω υπερήφανους στο τέλος της διοργάνωσης».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό