16.2 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Πρόκριση από σήμερα για την Έλφσμποργκ

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Ελφσμποργκ επικράτησε άνετα με 4-0 της Μιλσάμι από την Μολδαβία και απέκτησε σημαντικό προβάδισμα για πρόκριση στον επόμενο Προκριματικό γύρο του Europa Conference League, εκεί όπου θα συναντήσει καλώς εχόντων των πραγμάτων, την ΑΕΚ.

Οι Σουηδοί μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση και στην πρώτη τους… κατεβασιά κέρδισαν κόρνερ. Ο Λάρσον εκτέλεσε το κόρνερ και ο Βαϊσάνεν με κεφαλιά έκανε το 1-0 στα 80 δευτερόλεπτα. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να έχουν το πάνω χέρι στην αναμέτρηση. Με απόλυτη κατοχή της μπάλας έψαχναν τρόπο να διασπάσουν την μαζική άμυνα των Μολδαβών. Το σουτ του Φρικ στο 6′ μπλόκαρε ο Τίμπουρ, ενώ στο 11′ ο ίδιος παίκτης δεν βρήκε εστία. Ούτε η νέα κεφαλιά του Βαϊσάνεν στο 18′ έφερε το 2-0. Το οποίο ήρθε στο 25′ με τον Όκελς να νικά μετά από κόντρα επίθεση τον Τίμπουρ με δυνατό σουτ στα όρια της μεγάλης του περιοχής! Μέχρι να φύγει το ημίχρονο, αν και ο ρυθμός του ματς έπεσε αισθητά, η Ελφσμποργκ πέτυχε ακόμα ένα γκολ. Στο 43′ συγκεκριμένα. Ο Στράντ έκανε την σέντρα από τα αριστερά και ο Φρικ ξεμαρκαρίστηκε και με κεφαλιά έστειλε για τρίτη φορά την μπάλα στα δίχτυα του Μολδαβού πορτιέρο.

Σε ρυθμούς… ρελαντί το δεύτερο 45λεπτο με την Έλφσμποργκ και πάλι να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και με τον Γκογιάνι στο 55′ από το σημείο του πέναλτι με συρτό σουτ να στέλνει την μπάλα ελάχιστα αουτ! Ενώ στο 57′ ο Φρικ έστειλε την μπάλα ψηλά, αουτ. Στο 65′ η Μιλσάμι έμεινε και με δέκα παίκτες (αποβλήθηκε ο Αμουγκουί με δεύτερη κίτρινη κάρτα) και οι Μολδαβοί τα παράτησαν και έβγαλαν αρνητική ένταση στο παιχνίδι τους. Πολλά νεύρα από τους παίκτες του Σεργκέι Ντουμπρόβιν με τους Ντιζινάρι(73′) και Μπολοχάν(75′) να… αποβάλλονται μετά από σκληρά μαρκαρίσματα, αφήνοντας την ομάδα τους με οκτώ παίκτες μέσα σε λίγα λεπτά. Ο Ντιόνε έχασε πέναλτι στο 76′ και την ευκαιρία να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ. Το τελικό 4-0 διαμορφώθηκε στο 82′ με τον Χολστ να μπαίνει στην περιοχή να κερδίζει τις κόντρες και με ψηλοκρεμμαστό πλασέ.

Ελφσμποργκ: Ρόνινγκ, Λάρσον(52′ Mακ Βέι), Βαϊσάνεν, Μαούντο, Στραντ, Χάλστ, Ρόμερ, Γκογιάνι(60′ Χόλμεν), Αλμ(72′ Μπέρναρντσον), Οκελς, Φρικ(71′ Εν’ Ντιόνε)

Μιλσάμι: Τίμπουρ, Αρχίρι, Μπολοχάν, Ράκου, Ντιζινάρι, Αμουγκούι, Λαμπάρσκι(68′ Ιστράτι), Ντέντοφ, Αντόνιουτς, Γκινσάρι(77′ Ζαποραγιάν), Πούντους(68′ Πίσλα)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα (21+)

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό