20.3 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Πρόεδρος Μπεσίκτας: Μου άρεσε ο Βίντα, αλλά έπαιρνε πολλά!

Ειδήσεις Ελλάδα

istoriaek – 09/08 – 00:05

Μόνιμος κάτοικος Κύπρου πλέον, είχα να δω την ομάδα από το 2018… Σχόλασα από τη δουλειά και έφυγα για το ΓΣΠ κατά τις 6…Στο δρόμο βλέπω το πούλμαν της ομάδας και λες και κάποια αόρατη δύναμη με κάρφωσε ακριβώς από πίσω της μέχρι να φτάσουμε στο γηπεδο με τους παλμούς να βαράνε κόκκινο…
Από τις 6:30 ήμουν μέσα στο γήπεδο με ένα χαμόγελο χαζό όπως όταν βλέπεις τον πρώτο σου έρωτα. Απολαύσαμε το κάθε δευτερόλεπτο και σας διαβεβαιώνω πως η αύρα της Αγία Σοφιάς η αύρα της Φιλαδέλφειας επέστρεψε αδέρφια μου, επέστρεψε στην ομάδα, επέστρεψε στην κερκίδα και στα συνθήματα μας. Όποιος ήταν στην εξεδρα στο ΓΣΠ μπορεί να το επιβεβαιώσει… Λες και με την επιστροφή στο ΣΠΙΤΙ μας, επιστρέφουν όλοι οι παππούδες μας, τα αγαπημένα μας πρόσωπα τα οποία μας έκαναν ΑΕΚ και έβαλαν και αυτοί το λιθαράκι τους στα Αγία χώματα της ομορφότερης πόλης του κόσμου που επιστρέφει στην κανονικότητα της…
Έφυγα από το γήπεδο γύρω στις 11, είδα τα σπριντ του Ραντονια που λέει και ο Κώστας και περίμενα μόνος μου στο διάδρομο πάνω από το πούλμαν της ομάδας μέχρι να μπει μέσα και ο τελευταίος ποδοσφαιριστής μας. Ήθελα να νιώσω και να αφουγκραστώ κάθε δευτερόλεπτο της μεγάλης μου αγάπης.
Για εμένα που βρίσκομαι λίγο πιο μακριά ήταν σαν να ήρθε ο παππούς μου η γιαγιά μου οι προππαπουδες μου από τα Βουρλά, αυτό είναι η ΑΕΚ, μέσω της ΑΕΚ ζουν οι δικοί μας άνθρωποι και όλες οι πιο όμορφες αναμνήσεις που μα συντροφεύουν από παιδιά.
Μια ιστορία από την Πόλη μας μεγαλώνει από παιδιά, σε ευχαριστώ που ήρθες ΑΕΚΑΡΑ μου στην Κύπρο, ραντεβού στην Αγία Σοφιά εκεί που όταν θα ανάψουν οι εστίες πάνω από το γήπεδο, θα είμαστε πάλι όλοι μαζί, όλες οι γενιές ΑΕΚτζηδων από την γενιά του 1920 μέχρι σήμερα.
ΑΕΚ η πιο όμορφη ιστορία της ζωής μας!!!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό