27.3 C
Athens
Κυριακή, 30 Ιουνίου, 2024

Πρόεδρος Μοντερέι: «Υπάρχουν συζητήσεις για Πινέδα, είναι μια από τις επιλογές μας» [vid]

Ειδήσεις Ελλάδα

Τα μεταγραφικά σενάρια ανάμεσα σε ΑΕΚ, Πινέδα και Μοντερέι, καλά κρατούν. Η υπόθεση φαίνεται ότι θα περάσει από πολλά σενάρια και από την αρνητική απάντηση της ΑΕΚ στην τελευταία πρόταση των Μεξικανών για τον Πινέδα, ύψους 10 εκατομμυρίων δολαρίων, ο πρόεδρος της Μεξικανικής ομάδας, δήλωσε τα καλύτερα για τον μέσο της ΑΕΚ, και ότι είναι μια από τις επιλογές της ομάδας για την νέα σεζόν.

Αρχικά ο  Χοσέ Αντόνιο Νοριέγα ανέφερε:

«Υπάρχουν συζητήσεις, διάλογοι, αλλά όχι κάτι συγκεκριμένο ή επίσημο όπως λέτε. Θα μου άρεσε να ερχόταν ο Ορμπελίν γιατί είναι ένας εξαιρετικός παίκτης, διεθνής με την Εθνική ομάδα, αλλά επίσης υπάρχουν κι άλλοι που θα μπορούσαν να έρθουν. Ο Ορμπελίν είναι μέσα στις επιλογές για να έρθει ως ενίσχυση, αλλά υπάρχουν κι άλλα ονόματα επίσης. Περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει».

Ενώ στην συνέχεια για το θέα μιας επικείμενης μεταγραφής πρόσθεσε: «Ο Ορμπελίν είναι μέσα στις επιλογές για να έρθει ως ενίσχυση, αλλά υπάρχουν κι άλλα ονόματα επίσης. Περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει».

Ωστόσο σε δηλώσεις δεν προέβη μόνο ο πρόεδρος αλλά και ο προπονητής της Μεξικανικής ομάδας για τον Πινέδα. Εκείνος ανέφερε πως: «Ο Ορμπελίν αποτελεί μια πιθανότητα που θα μπορούσε να έρθει ως προσθήκη. Υπάρχουν κι άλλα ονόματα επίσης. Θα δούμε τι θα συμβεί μέσα στην εβδομάδα».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό