31.9 C
Athens
Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024

Πρόεδρος Μίλων στο flash.gr: «Όλοι θέλουμε να δούμε την ομάδα εκεί που ανήκει»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Μίλωνας ενώ πήρε το εισιτήριο της ανόδου στην Basket League στο μπαράζ κόντρα στον Πανιώνιο, είναι ακόμα μετέωρο σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται την προσεχή αγωνιστική περίοδο λόγω των αλλαγών που πρέπει να γίνουν στο γήπεδο όπως δήλωσε ο πρόεδρος του συλλόγου Μιχάλης Σακελλαρίδης στο flash.gr.

Μπορεί ο Μίλωνας να κέρδισε τον συμπολίτη του Πανιώνιο στο μπαράζ ανόδου για την Basket League, σε ματς που είδατε από το ACTION 24, όμως ο ιστορικός σύλλογος δεν είναι ακόμα γνωστό σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται. Λόγω του μεγάλου οικονομικού ποσού που πρέπει να ξοδευτεί για τη βελτίωση του  γηπέδου στα πρότυπα της πρώτης εθνικής κατηγορίας οι «Νεοσμυρνιώτες»  μπορεί τελικά να μην καταφέρουν να αγωνιστούν στην Basket League. Το θέμα που έχει προκύψει όμως είναι ότι ο Μίλωνας δε θα μπορέσει να παίξει ούτε στην Elite League αλλά στη National League 1.

Ο πρόεδρος του Μίλωνα κ. Μιχάλης Σακελλαρίδης μίλησε στο flash.gr και απάντησε για την αιτία που ο σύλλογος ίσως δε μπορέσει τελικά να επιστρέψει στην Α1 αλλά και για τα όνειρα του, όσον αφορά τον σύλλογο που ηγείται.

Αρχικά πως νιώθετε που επί της προεδρίας σας ο σύλλογος του Μίλωνα πραγματοποιεί ένα ένα τα όνειρα του και κατακτάει κορυφές;«Είναι η χαρά που αισθάνεται κάποιος όταν εργάζεται σκληρά και με αγάπη γι αυτό που κάνει και ιδιαίτερα σε έναν πολύ αθλητικό σύλλογο , σαν τον ΜΙΛΩΝΑ, που η ιστορία και το μέγεθος του επιβάλουν να πρωταγωνιστεί! 10 Ολυμπιακά αθλήματα και στα περισσότερα πρωταγωνιστές».

Πάμε τώρα στο φλέγον θέμα της ανόδου, η ομάδα έκανε αυτό που έπρεπε και κέρδισε το εισιτηρίου της επιστροφής στην Α1, τελικά ο Μίλωνας που θα αγωνίζεται τη σεζόν 2024-25; «Το μεγάλο πρόβλημα είναι το γήπεδο που , κατά την άποψη μου και γνωρίζονταςκάποια πράγματα δεν νομίζω να μπορέσει να δεκτές τις προτεινόμενες αλλαγές! Αυτό είναι το μεγάλο μας πρόβλημα που είναι και της Νέας Σμύρνης! Όλοι θέλουμε να δούμε την ομάδα εκεί που ανήκει αλλά όχι «θυσιάζοντας» αλλά τμήματα ή την εικόνα του συλλόγου!! Όλα τα υπόλοιπα αντιμετωπίζονται και η επικείμενη Γενική Συνέλευση της ομάδας θα πάρει τις αποφάσεις που πρέπει».

Και κλείνοντας, ποια είναι τα όνειρα σας για το μέλλον του Μίλωνα; Τι έχει μείνει απραγματοποίητο;«Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο και ποτέ δεν σταματάμε να ονειρευόμαστε αλλά αυτό που, για μένα, είναι το σημαντικότερο είναι η οικονομική υγεία του συλλόγου και η συνεχής βελτίωσης και επέκτασης των εγκαταστάσεων».

Δημήτρης Καραγιάννης

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό