27.5 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Πρόβλημα στην μετακίνηση του Άρη στο Άμστερνταμ λόγω… Microsoft – Η ανακοίνωση της ΠΑΕ

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Άρης ήταν έτοιμος να ταξιδέψει στην Ολλανδία και το Άμστερνταμ από την πόλη του Μονάχου για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του για την νέα δύσκολη σεζόν. Ωστόσο, ένα απρόοπτο συνέβη με την πτήση των «κίτρινων» λόγω της Microsoft και η ομάδα θα ταξιδέψει την Δευτέρα (22/07) για τον προορισμό της. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Άρη:«Τα προβλήματα που προέκυψαν εσχάτως σε όλο τον κόσμο με τα λογισμικά της Microsoft έπληξαν και την αποστολή της ομάδας μας! Η αποστολή του ΑΡΗ πέταξε κανονικά νωρίς το μεσημέρι από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» για το Μόναχο, αλλά εξαιτίας των παραπάνω προβλημάτων ακυρώθηκε η πτήση από το Μόναχο για το Άμστερνταμ!

Έτσι η αποστολή θα διανυκτερεύσει αναγκαστικά απόψε στη βαυαρική πρωτεύουσα και θα πετάξει για την Ολλανδία αύριο το μεσημέρι.

Εκ των πραγμάτων θα τροποποιηθεί και το πρόγραμμα των προπονήσεων».

Το πρόβλημα του Άρη, βέβαια, δεν το είχε μόνο εκείνος καθώς από την Παρασκευή (19/07), αρκετοί ταξιδιώτες δεν μπορούσαν να πετάξουν με αεροπλάνο, διότι «έπεσαν» τα συστήματα της Google και της Microsoft, με αποτελέσμα να δημιουργηθούν αρκετές καθυστερήσεις στα αεροδρόμια όλου του κόσμου. Αξίζει να αναφερθεί πως θέμα, εκείνη την μέρα είχαν και οι πιλότοι της F1, καθώς στις κατατακτήριες δοκιμές τους, κάποιοι από αυτούς δεν μπορούσαν να οδηγήσουν. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό