35.2 C
Athens
Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

Πρόβλημα με Λαπόρτ, αμφίβολος για τον αγώνα με Ιταλία

Ειδήσεις Ελλάδα

EURO 2024

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΠΟΥΡΠΟΥΛΑΣ
14.06.2024 | 15:28

Ο Λαπόρτ με την Εθνική Ισπανίας
2020 KIRILL KUDRYAVTSEV/AP IMAGES

Ο Εμερίκ Λαπόρτ είναι πολύ πιθανό να απουσιάσει από τον αγώνα με την Ιταλία λόγω μυϊκού προβλήματος και ο Λουίς ντε λα Φουέντε εξετάζει το σενάριο αντικατάστασης.

Ο Εμερίκ Λαπόρτ είναι αμφίβολος για την αναμέτρηση με την Ιταλία (20/5), αφού υπέστη μυϊκό πρόβλημα και ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Ισπανίας, Λουίς ντε λα Φουέντε παρατηρεί με αγωνία την περίπτωση του αμυντικού της Αλ Νασρ εξετάζοντας παράλληλα το ενδεχόμενο αντικατάστασης.

Όσον αφορά το κενό που δημιουργείται, είτε ο Νάτσο Φερνάντες είτε ο Ντάνι Βίβιαν θα είναι προσωρινά ο παρτενέρ του Ρόμπιν Λε Νορμάν στην καρδιά της ισπανικής άμυνας.

Στο σενάριο που ο τραυματισμός του Ισπανού αμυντικού κριθεί πως δεν μπορεί να ξεπεραστεί σύντομα, η Ισπανία θα είχε περιθώριο μέχρι τις 18:00 σήμερα (14/6) να τον αντικαταστήσει με κάποιον άλλον παίκτη για την συνέχεια του Euro.

Ζούμε τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου με το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ και παίζουμε με τις καλύτερες αποδόσεις, special promos, ανανεωμένο bet builder αλλά και με football party με μια νέα προσφορά κάθε μέρα. Ευρωπαϊκό θα πει παίζουμε μαζί. Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

18+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό