25 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Πρόβα… τζενεράλε ενόψει Ευρώπης για την ΑΕΚ – Με βασική ενδεκάδα στο φιλικό κόντρα στην Ομόνοια

Ειδήσεις Ελλάδα

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει την κυπριακή Ομόνοια στην Μεγαλόνησο και στο «ΓΣΠ» για ένα φιλικό… πρόβα τζενεράλε για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της Ένωσης την ερχόμενη Τετάρτη (24/06) για το Conference League (20:00, COSMOTE SPORT2HD). 

Ο Ματίας Αλμέιδα, θα παρατάξει την ομάδα του με το γνωστό σχήμα και το 4-1-2-1-2. Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι θα είναι κάτω από την εστία, έχοντας τους Λάζαρο Ρότα και Εχσάν Χατζισαφί στα άκρα και στα στόπερ τους Αλεξάντερ Κάλενς και Ντομαγκόι Βίντα. Στην θέση «6», επιλέχθηκε ο Ντάμιαν Σιμάνσκι ενώ μπροστά του ο Γενς Γιόνσον. Στα «φτερά», ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς και ο Νίκλας Ελίασον θα πάρουν φανέλα βασικού. Πίσω από τον επιθετικό, θα παίξει ο Ρόμπερτ Λιούμπισιτς και στην κορυφή, ο «συνήθης» ύποπτος για την ΑΕΚ, Λιβάι Γκαρσία.

Η Ομόνοια, έχοντας και εκείνη την Ευρώπη στο… πίσω μέρος του μυαλού της, θα παραταχθεί με τον Φαμπιάνο κάτω από την εστία, ο οποίος θα έχει μπροστά του στην τετράδα της άμυνας τους Γιάννη Μασούρα, Νίκο Παναγιώτου, Σενού Κουλιμπαλί και Αμίνε Καμάς. Στον νευραλγικό χώρο του κέντρου, οι παίκτες που επιλέχθηκαν από τον Γιάννη Αναστασίου είναι ο Ματέο Μάριτς, ο Χαράλαμπος Χαραλάμπους και ο Νόβιτσα Εράκοβιτς. Στην επιθετική τριάδα, θα αγωνιστούν ο Γουίλι Σεμέδο με τον Βέλικο Σίμιτς στα άκρα και ο Ανδρόνικος Κακκουλής στην θέση του σέντερ φορ.  

Αναλυτικά οι συνθέσεις των ομάδων:Ομόνοια (Γιάννης Αναστασίου): Φαμπιάνο, Μασούρας, Κουλιμπαλί, Παναγιώτου, Καμάς, Μάριτς, Χαραλάμπους, Εράκοβιτς, Σεμέδο, Σίμιτς, Κακκουλής. ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Μπρινιόλι, Ρότα, Κάλενς, Βίντα, Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Ελίασον, Λιούμπισιτς, Γκαρσία. 

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό