22.7 C
Athens
Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024

Πρωτόγνωρες εικόνες: Ξέφρενοι πανηγυρισμοί ακόμα και στο… Wimbledon για την Εθνική Αγγλίας [vid]

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Εθνική Αγγλίας τα… χρειάστηκε, αλλά κατάφερε με ένα γκολ ισοφάρισης του Μπουκάγιο Σάκα στα τελευταία λεπτά να στείλει τον προημιτελικό με την Ελβετία στα πέναλτι. Εκεί, τα «τρία λιοντάρια» διατήρησαν την ψυχραιμία τους και εξασφάλισαν μία δραματική πρόκριση στα ημιτελικά του EURO 2024.

Όπως ήταν αναμενόμενο οι πανηγυρισμοί ήταν έξαλλοι παντού, με πρώτο και κυριότερο σημείο στα fan zone των οπαδών της Αγγλίας. Τόσο έξω από το γήπεδο στο Ντίσελντορφ, όσο και πίσω στην πατρίδα, στο Μάντσεστερ.

Παράλληλα, σε μία… πρωτόγνωρη στιγμή, ο κόσμος ξεσηκώθηκε ακόμα και στο… Wimbledon. Οι φίλοι που παρακολουθούν και λατρεύουν τένις γνωρίζουν πως ο κόσμος φροντίζει να κάνει ησυχία κατά τη διάρκεια των πόντων, ώστε να αφήσει τους αθλητές να συγκεντρωθούν.

Ωστόσο, η πρόκριση της Αγγλίας με τον τρόπο που ήρθε αποτέλεσε… εξαίρεση και η αρένα στο Wimbledon ξεσηκώθηκε με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ. Ο Νόβακ Τζόκοβιτς εκείνη την στιγμή έπαιζε απέναντι στον Αλεξέι Ποπίριν και αμφότεροι απολάμβαναν τους πανηγυρισμούς του κόσμου, με τον Σέρβο τενίστα να… διασκεδάζει μαζί τους.

Τρελοί ήταν και οι πανηγυρισμοί δύο οδηγών της Formula 1, των Λιούις Χάμιλτον και Τζορτζ Ράσελ της Μερσέντες. Για την ιστορία, η Αγγλία θα τεθεί αντιμέτωπη με την Ολλανδία στα ημιτελικά του EURO 2024 (10/07, 22:00, ΕΡΤ1), για μία θέση στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης κόντρα στην Ισπανία ή την Γαλλία στο Βερολίνο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό