22.1 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Πρωτοπορεί η ΑΕΚ με το «Meet and Greet the Legends»: Ο Χρήστος Κωστής θα κάνει το… ντεμπούτο

Ειδήσεις Ελλάδα

Η ΑΕΚ, πριν την αναμέτρηση με τον Βόλο για την 4η αγωνιστική της Super League, θα κάνει μία μεγάλη εκδήλωση για μικρούς και μεγάλους, όπου θα γνωρίσουν έναν από τους «μύθους» της ομάδας και πιο συγκεκριμένα τον Χρήστο Κωστή. Το «Meet and Greet the Legends» θα πραγματοποιηθεί στο AEK store της «Αγίας Σοφίας – OPAP ARENA» (16/9, 17:30).

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ: «Η ΠΑΕ ΑΕΚ δίνει την ευκαιρία στους φίλους της ομάδας μας, να γνωρίσουν από κοντά τους Legends της ιστορίας της Ένωσης. Το «Meet and Greet the Legends», ξεκινάει την Δευτέρα 16/9 με τον Χρήστο Κωστή να βρίσκεται στο AEK Store στην OPAP Arena, για να μιλήσει μαζί σας, να φωτογραφηθεί και να υπογράψει αυτόγραφα. Ο παλαίμαχος διεθνής επιθετικός της ΑΕΚ, θα βρίσκεται εκεί από τις 17.30. Σας περιμένουμε!»

Η συγκεκριμένη εκδήλωση, όπως φαίνεται, θα γίνει και με άλλους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι φόρεσαν την «κιτρινόμαυρη» φανέλα και έγιναν… σημαίες του συλλόγου. Για όσους δεν γνωρίζουν, Ο Χρήστος Κωστής, υπήρξε παίκτης της ΑΕΚ για αρκετά χρόνια και ήταν ένας από τους πιο εμβληματικούς αθλητές της Ένωσης την δεκαετία του ’90.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Έλληνας διεθνής σταμάτησε πρόωρα την καριέρα του μετά από ένα μεγάλο τραυματισμό που προσκόμισε. Με τον «δικέφαλο», κατέκτησε τρία κύπελλα Ελλάδας, ενώ σε 151 εμφανίσεις, «έγραψε» 64 γκολ. Παράλληλα, έχει αγωνιστεί και στον Ηρακλή, όπου έχει σημειώσει 121 παιχνίδια.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό