24.5 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Πρωτιά για το Huawei P40 Pro στο test του DxOMark!

Ειδήσεις Ελλάδα

Όλοι γνωρίζουμε ότι η σειρά P των συσκευών της Huawei το έχει «παράδοση» να σπάει τα κοντέρ στο DxOMark αφήνοντας έτη φωτός πίσω τον ανταγωνισμό! Το P40 Pro που μόλις κυκλοφόρησε δεν θα μπορούσε να αποτελεί την εξαίρεση στον κανόνα, καθώς για μια ακόμη φορά έβαλε φωτιά στο DxOMark! Στο συγκριτικό test που έτρεξαν οι υπεύθυνοι του DxOMark, η νέα πανίσχυρη ναυαρχίδα της Huawei κατάφερε να συγκεντρώσει 128 πόντους στο σύνολο, ξεπερνώντας το δεύτερο Oppo Find X2 Pro κατά 4 πόντους. Το αναλυτικό score ηταν 128 στο σύνολο, 140 στα main camera features, 105 στο recording και 103 στην selfie cam.

Σε ότι έχει να κάνει με τον τομέα της φωτογραφίας που ως γνωστόν το Huawei P40 Pro είναι σχεδιασμένο για να διαπρέπει και να ξεχωρίζει, η νέα ναυαρχίδα της Huawei ξεπέρασε κάθε φαντασία στο τεστ για το Wide Dynamic Range, προσέφερε εκπληκτικά επίπεδα λεπτομέρειας (σε μέση και μακρινή απόσταση), ενώ τα πήγε περίφημα σε ότι έχει να κάνει με την λεπτομέρεια στις λήψεις με bokeh. Και τα ευχάριστα αποτελέσματα δεν σταματούν εδώ, καθώς σύμφωνα με το team του DxOMark, το P40 Pro διακρίνεται για το εξαιρετικό autofocus, αλλά και τη δυνατότητα νυχτερινών λήψεων σε σύγκριση με τις υπόλοιπες συσκευές που συμμετείχαν στο test. Παράλληλα, τεράστια βελτίωση, σε σύγκριση με το προηγούμενο μοντέλο της οικογένειας P, μπορούμε να διαπιστώσουμε και στον τομέα του , εμφανίζοντας εξαιρετικό stabilization, ζωντανά χρώματα κάτω υπό οποιαδήποτε συνθήκη, wide dynamic range και καλή επίδοση στο autofocus. To Huawei P40 Pro είναι μια συσκευή σκέτη «ποίηση» και για μια ακόμη φορά η Huawei κατορθώνει να βγει «πρωταθλήτρια» στη μάχη των ναυαρχίδων.

Το P40 Pro διαθέτει μια quad camera στην πλάτη του, σε παραλληλόγραμμη διάταξη, στην πάνω-αριστερή γωνία. Διαθέτει dual-LED, dual-tone flash και μέσα στο module δεσπόζουν ένας 50MP αισθητήρας με wide φακό (Ultra Vision, f/1.8), ένας 40MP αισθητήρας με ultra-wide φακό (f/1.8, υπεύθυνος και για τη λήψη ), ένας 12MP αισθητήρας με τηλεφακό (Super Sensing, 5x optical zoom, 50x hybrid zoom) και μια 3D ToF camera. Μπορεί να κάνει λήψη 4K στα 60 FPS και slow-motion 1080p στα 240 FPS ή 2640/7680 FPS (!) στα 720p, το λεγόμενο και Super-Ultra slow-motion της Huawei. Επίσης, υπάρχει και ένας αισθητήρας θερμοκρασίας χρώματος που βοηθάε στο τελικό αποτέλεσμα.Δεδομένες οι AI δυνατότητες, οι macro λήψεις και το εξαιρετικό Night Mode χωρίς τρίποδο, ενώ “παρών” δηλώνουν το OIS και το 409.800 ISO, όπως και και το νέο “octa phase detection”. Όσο για τη selfie κάμερα, έχει κύριο αισθητήρα 32MP με φακό f/2.2, AI auto-focus και συνοδεύεται από μια 3D + macro camera, ενώ υποστηρίζει και face unlock.

Δείτε περισσότερα για το αναλυτικό test του DxOMark κάνοντας click εδώ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό