25.2 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Πρωταθλητής του ΝΒΑ και χρυσός ολυμπιονίκης δέχτηκε γροθιά σε αγώνα φούτμπολ []

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Ντέρικ Γουάιτ απολαμβάνει τις διακοπές του προτού ξεκινήσει η νέα αγωνιστική περίοδος στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, μετά φυσικά τις σπουδαίες επιτυχίες που έφερε το φετινό καλοκαίρι.

Ο εν δυνάμει πρωταθλητής του ΝΒΑ με τη φανέλα των Μπόστον Σέλτικς και χρυσός Ολυμπιονίκης με την Εθνική ομάδα μπάσκετ των Ηνωμένων Πολιτειών βρέθηκε στο Κολοράντο προκειμένου να παρακολουθήσει αγώνα φούτμπολ του ομώνυμου κολεγίου στο οποίο μάλιστα είχε φοιτήσει, όμως αυτό δεν εξελίχθηκε καλά.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αμερικανός περιφερειακός ήρθε σε μια έντονη αψιμαχία με φιλάθλους της αντίπαλης ομάδας, η οποία αποτελεί το Κολοράντο Στέιτ (παραδοσιακή αντίπαλος του Κολοράντο), με αποτέλεσμα να υπάρξει σύρραξη και ο αθλητής να δεχτεί γροθιά από έναν εξ αυτών.

Ο ίδιος προσπάθησε να ανταποδώσει όμως στη μέση μπήκαν οι ψυχραιμότεροι προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το «TMZ Sports», δεν έχει υπάρξει κάποια καταγγελία ή μήνυση από τις δύο πλευρές, ενώ δεν είχε χρειαστεί η παρέμβαση της αστυνομίας στο συμβάν.

Την περασμένη αγωνιστική περίοδο στο NBA, ο Ντέρικ Γουάιτ είχε 15.2 πόντους, 4.2 ριμπάουντ, 5.2 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1.2 κοψίματα μέσο όρο με 39.6% στα τρίποντα σε 33 λεπτά συμμετοχής, αποτελώντας έναν από τους «πυλώνες» των Κελτών για την κατάκτηση του 18ου πρωταθλήματος στην ιστορία τους.

Υπενθυμίζεται φυσικά πως ήταν και ο αντικαταστάτης του Καουάι Λέοναρντ στην τελική αποστολή της Team USA στους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, φτάνοντας φυσικά στην κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου και στην παρουσία στο πιο υψηλό σκαλί του βάθρου στο πλαίσιο του κορυφαίου αθλητικού γεγονότος του πλανήτη.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό