26.9 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Πρωταθλητής Κ17 ο ΠΑΟΚ, λύγισε τον Ολυμπιακό με «υπογραφή» Μύθου

Ειδήσεις Ελλάδα

Δυνατό παιχνίδι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό για τον τελικό του πρωταθλήματος Κ17, με τις δύο ομάδες να δείχνανε το πόσο πολύ ήθελαν τον τίτλο. Μετά από σέντρα στο 41′, οι Καρκατσάλης και Γεωργακόπουλος μπερδεύτηκαν στην «ερυθρόλευκη» άμυνα, με τον Μύθου να πλασάρει ιδανικά και να διαμορφώνει το τελικό 1-0, δίνοντας το πρωτάθλημα στους Θεσσαλονικείς.

Ο ΠΑΟΚ μετά το 1-0, μπόρεσε να κρατήσει μακριά από την εστία του τον Ολυμπιακό, παίζοντας εξαιρετική άμυνα. Η μοναδική μεγάλη φάση για τους Πειραιώτες στο δεύτερο ημίχρονο, ήταν στο 90′, όταν ο Μπελερής πρόλαβε τον Τζαμαλή τελευταία στιγμή, προτού αυτός πλασάρει και ισοφαρίσει για την ομάδα του.

Το γκολ του Μύθου, έδωσε το πέμπτο πρωτάθλημα στην ιστορία του ΠΑΟΚ σε αυτές τις κατηγορίες και ουσιαστικά κλείνει τη σεζόν ιδανικά για τον «δικέφαλο του βορρά», μιας και ο σύλλογος κέρδισε το αντίστοιχο στις ηλικίες Κ15, αλλά εννοείται και αυτό στους άνδρες.

Τόσο οι Θεσσαλονικείς, όσο και οι «ερυθρόλευκοι» έχουν επενδύσει πολύ στις ακαδημίες τους και αυτός είναι ο λόγος που τους βλέπουμε τα τελευταία χρόνια να πρωταγωνιστούν στις μικρότερες κατηγορίες.

ΠΑΟΚ: Μπελερής, Τσιότας, Βυρσωκίνος, Κοσίδης, Μπαταούλας, Ελευθεριάδης, Τσίτσιλας (86′ Κρομύδας), Παπανικόπουλος, Στύλος, Μύθου, Ντούγκα (90+2′ Θεοφίλου).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Γεωργακόπουλος, Γιωτόπουλος, Φράγκος, Καρκατσάλης, Θεοδωρίδης, Φίλης, Μιχαηλίδης, Φλούδας, Τζαμαλής, Πλις, Βασιλακόπουλος.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό