19.7 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Πρωταθλήτρια η Μάντσεστερ Σίτι με… βοήθεια Λέστερ

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Λέστερ έδωσε το φετινό πρωτάθλημα στη Μάντσεστερ Σίτι «μια ώρα νωρίτερα», με τη νίκη της (2-1) στο «Ολντ Τράφορντ» επί της Γιουνάιτεντ, στον εναρκτήριο αγώνα της 36ης ημέρας στην Premier League.

Έτσι η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα επανήλθε στην κορυφή του αγγλικού πρωταθλήματος και μαθηματικά, αφού ουσιαστικά είχε αγκαλιάσει το πρωτάθλημα εδώ και καιρό.

Η Σίτι, που δεν χρειάστηκε καν να αγωνιστεί, είδε τη διαφορά από την άσπονδη συμπολίτισσά της να παραμένει στους 10 βαθμούς, χάντικαπ που δεν μπορεί να καλυφθεί στους εναπομείναντες τρεις αγώνες των δύο ομάδων.

Αυτός είναι ο τρίτος τίτλος πρωταθλήματος για τη Μάντσεστερ Σίτι τα τελευταία τέσσερα χρόνια και συνολικά έβδομος στην Ιστορία του συλλόγου.

Οι «αλεπούδες» του Μπρένταν Ρότζερς προηγήθηκαν στο 10΄ με τον Τόμας απέναντι σε μια Γιουνάιτεντ, που έδειχνε να έχει το μυαλό της στον τελικό του Europa League με τη Βιγιαρεάλ στις 26 Μαΐου και παρατάχθηκε με πολλές αλλαγές στη σύνθεσή της.

Ο Γκρίνγουντ ισοφάρισε άμεσα για το συγκρότημα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ (15΄), όμως ο Σογιονκού στο 66΄ χάρισε το «τρίποντο» στη Λέστερ και το πρωτάθλημα στη Σίτι.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό