20.2 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Πρωταγωνιστής στη «Γη της Ελιάς» αποκαλύπτει την σεξουαλική κακοποίηση που δεχόταν από 10 έως 13 ετών

Ειδήσεις Ελλάδα

«Ερχόντουσαν συμμαθητές μου και με ρωτούσαν “Κι εσένα σε βίαζε”;»

Σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση προχώρησε ο πρωταγωνιστής της δημοφιλούς σειράς «Η Γη της Ελιάς» Liam Ireland στο «Πρωινό». Ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι έχει κακοποιηθεί σεξουαλικά επί τρία χρόνια, από την ηλικία των 10 ετών έως τα 13 του από τον προπονητή του.

Ο συγκεκριμένος προπονητής είχε καταδικαστεί για παιδεραστία σε βάρος 36 ανήλικων αγοριών στο Ρέθυμνο της Κρήτης.

Συγκεκριμένα, ο Liam Ireland ανέφερε τα εξής: «Ένωσα το μπάσκετ με έναν άνθρωπο που έκανε κακό στη ζωή μου. Δεν το μετανιώνω γιατί βρήκα το θέατρο.

Από την ηλικία των 10 ετών μέχρι τα 13 πέρασα σεξουαλική κακοποίηση από τον προπονητή μου. Δέχτηκα αυτό το πράγμα. Μπήκε φυλακή, είναι εκεί που πρέπει να είναι».

Ο Liam Ireland εξηγεί στη συνέχεια: «Εγώ δεν είχα πατέρα και έψαχνα μια πατρική φιγούρα όπου μπορούσα να βρω. Όταν πήγα σε αυτή τη συγκεκριμένη ομάδα ήταν αυτός ο προπονητής εκεί και τον αγάπησα σαν πατέρα. Ό,τι και να μου έλεγε εγώ θα το έκανα επειδή τον εμπιστευόμουν.

Ήμασταν πάρα πολλά παιδιά έτσι, δεν είχαμε καταλάβει ακριβώς τι πήγαινε λάθος. Όταν τον έπιασαν λέγαμε γιατί κάνουν κακό σε έναν τόσο καλό άνθρωπο.

Πριν τον πιάσουν εγώ είχα σταματήσει. Συνειδητοποίησα ότι μου αρέσουν μόνο τα κορίτσια και αναρωτήθηκα γιατί το κάνω αυτό. Ένιωθα ότι έπρεπε να το κάνω και όχι ότι θέλω να το κάνω.

Το έχω ξεπεράσει 100%, δεν με πονάει πια».

«Ερχόντουσαν συμμαθητές μου και με ρωτούσαν «Κι εσένα σε βίαζε»;», λέει χαρακτηριστικά ο Liam Ireland.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό