23.7 C
Athens
Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024

Προ των πυλών το ηλεκτρικό Mini JCW E

Ειδήσεις Ελλάδα

Το νέο Mini John Cooper Works E, ένα πλήρως ηλεκτρικό hot hatch, πρόκειται να κάνει το ντεμπούτο του αυτό το φθινόπωρο μαζί με το αντίστοιχο μοντέλο με κινητήρα εσωτερικής καύσης.

Το BMW Group θα παρουσιάσει ένα ελαφρώς καμουφλαρισμένο πρωτότυπο του JCW E στο Goodwood Festival of Speed τον Ιούλιο πριν από την επίσημη κυκλοφορία του στην αγορά.

Σε αντίθεση με την έκδοση JCW του Mini Cooper SE, η οποία στερείται αναβαθμίσεων επιδόσεων, το John Cooper Works E υπόσχεται ένα προηγμένο ηλεκτρικό σύστημα κίνησης, που πιθανότατα θα προσφέρει περισσότερα από τους 218 ίππους του Cooper SE.

Παρόλο που μοιράζεται πολλά στοιχεία σχεδίασης με το συμβατικό John Cooper Works, το ηλεκτρικό JCW E θα διαθέτει μία πιο σπορ ρύθμιση των αναρτήσεων και του πλαισίου, βελτιώνοντας την οδική του συμπεριφορά.

Το κιτ αμαξώματός του θυμίζει αρκετά την έκδοση JCW του Cooper SE, με παρόμοιες εισαγωγές στον προφυλακτήρα, μια μεγάλη πίσω αεροτομή και έναν μεγάλο διαχύτη.

Ωστόσο, η έκδοση EV υιοθετεί μια λιγότερο επιθετική εμφάνιση σε σύγκριση με την έκδοση με τον κινητήρα εσωτερικής καύσης, χωρίς -για παράδειγμα- τα τονισμένα φτερά.

Το κόκκινο καμουφλάζ του πρωτοτύπου, το οποίο είναι διακοσμημένο με σχέδια από διάσημες πίστες του κόσμου, γιορτάζει την κληρονομιά του μηχανοκίνητου αθλητισμού της Mini.

Ο αριθμός 37 στο πίσω πλαϊνό παράθυρο αποτίει φόρο τιμής στη νίκη του κλασικού Mini Cooper S στο Ράλλυ Μόντε Κάρλο το 1964.

Το Mini John Cooper Works E θα κάνει την εμφάνισή του στο Φεστιβάλ Ταχύτητας του Goodwood από τις 11 έως τις 14 Ιουλίου 2024. Οι πωλήσεις αναμένεται να ξεκινήσουν μέσα στο φθινόπωρο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό