15.6 C
Athens
Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2024

Προ των πυλών η Mercedes-AMG Pure Speed

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Mercedes έδωσε στην δημοσιότητα μερικές φωτογραφίες από την AMG PureSpeed, το πρώτο μοντέλο της νέας special σειράς «Mythos».

Αυτό το εντυπωσιακό αυτοκίνητο βασίζεται στην AMG SL, αλλά έχει υποστεί ριζικές τροποποιήσεις, συμπεριλαμβανομένης της πλήρους αφαίρεσης της οροφής, των κολόνων Α και του παρμπρίζ, δίνοντάς του ένα μοναδικό, ανοιχτό σχεδιασμό.

Το PureSpeed αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά τον Μάιο σε μια εκδήλωση στο Μονακό και τώρα εντοπίστηκε σε δημόσιους δρόμους να υποβάλλεται σε τελικές δοκιμές.

Το πρόγραμμα δοκιμών περιλαμβάνει πάνω από 3.000 χιλιόμετρα σε διάφορους δρόμους της βόρειας Ιταλίας, ενώ ακολουθούν αξιολογήσεις στην πίστα Nardo στην Ιταλία.

Αν και το PureSpeed συγκρίνεται με άλλα supercars χωρίς οροφή, όπως τη McLaren Elva και τη Ferrari Monza SP1/SP2, ξεχωρίζει με το εμπνευσμένο από τη Formula 1 σύστημα ασφαλείας τύπου halο, ένα καμπυλωτό, αεροδυναμικό roll bar που είναι στερεωμένο στο αμάξωμα για πρόσθετη ασφάλεια και στυλ.

Παρά τη δραματική εμφάνισή της, η PureSpeed μπορεί να μην φτάσει τη θρυλική εικόνα της SLR Stirling Moss, ενός εμβληματικού αυτοκινήτου περιορισμένης έκδοσης της Mercedes.

Ωστόσο, με μόνο 250 μονάδες που έχουν προγραμματιστεί για παραγωγή, παραμένει μια αποκλειστική προσφορά, που απευθύνεται σε λάτρεις και συλλέκτες.

Η Mercedes-AMG συνεργάστηκε με την Pininfarina για να φέρει στη ζωή αυτό το εξειδικευμένο μοντέλο, εξασφαλίζοντας ότι θα γίνει ένα περιζήτητο κομμάτι για φανατικούς φίλους της εταιρείας με παχύ πορτοφόλι.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό