21.1 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Προχωρημένες επαφές του Παναθηναϊκού για τον Πελίστρι, σύμφωνα με τον Ρομάνο – Διαψεύδει η ΠΑΕ

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Παναθηναϊκός είναι κοντά στο να κάνει μία πολύ σπουδαία μεταγραφή και αυτή είναι του Φακούντο Πελίστρι από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Όπως ανέφερε και ο έγκριτος δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, οι δύο πλευρές τα έχουν βρει και αναμένεται σε λίγες ώρες να υπάρχει οριστική απόφαση. Ωστόσο, η «πράσινη» ΠΑΕ διέψευσε το εν λόγω δημοσίευμα του Ιταλού, καθώς η ομάδα του Ντιέγκο Αλόνσο κινείται για άλλον εξτρέμ.

Ποιος είναι ο Φακούντο Πελίστρι

Ο εξτρέμ από την Ουρουγουάη είναι 22 ετών. Ξεκίνησε τα ποδοσφαιρικά του χρόνια από την πατρίδα του και την Πενιαρόλ, όπου από εκεί μετακόμισε στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Στην Αγγλία, δεν έχει αγωνιστεί αρκετές φορές, αλλά λόγω της καταπληκτικής του τεχνικής κατάρτισης, «μάγεψε» τα γήπεδα του Νησιού. Συνέχεια δίνεται δανεικός σε μικρότερες ομάδες, για να πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής. Το τελευταίο εξάμηνο έπαιξε με την φανέλα της Γρανάδα στην Ισπανία.

Η αγοραστική του αξία είναι στα οκτώ εκατομμύρια ευρώ και το συμβόλαιό του «λήγει» το καλοκαίρι του 2025. Με αυτή την προοπτική, ο Παναθηναϊκός θέλει να «χτυπήσει» τον Φακούντο Πελίστρι και πια, οι πιθανότητες είναι υπέρ των «πρασίνων» να αποκτήσουν έναν ποδοσφαιριστή που ήταν ένας από τους πιο ταλαντούχους παίκτες στο ρόστερ της Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ. 

Το «τριφύλλι» μετά τον αποκλεισμό από τον Άγιαξ στο Europa League, στρέφεται στην αναμέτρηση με τους μάχιμους Αρκάδες (20:00, Cosmote Sport2HD). Ο Ντιέγκο Αλόνσο θα υπολογίζει τους πάντες για το ματς απέναντι στον Asteras AKTOR. Ο Παναθηναϊκός, την Πέμπτη (22/8), θα ταξιδέψει στην Γαλλία για να παίξει απέναντι στη Λανς για το Confernce League.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό