21.1 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Προφυλακίστηκε η 29χρονη δικηγόρος για την κοκαΐνη – Πειθαρχική έρευνα από τον ΔΣΑ

Ειδήσεις Ελλάδα

Προσωρινά κρατούμενη κρίθηκε η 29χρονη δικηγόρος η οποία συνελήφθη τα ξημερώματα της Τετάρτης (14/8) στο κέντρο της Αθήνας για διακίνηση ναρκωτικών, αφού την έπιασαν στην Αθήνα, με 40 συσκευασίες κοκαΐνης στο αυτοκίνητο. Σύμφωνα με πληροφορίες αρνήθηκε με απολογητικό υπόμνημα τις κατηγορίες για την κοκαΐνη.

Υπενθυμίζεται ότι η δικηγόρος που ήταν πρόσωπο υπεράνω υποψίας, συνελήφθη από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών, στην περιοχή του Κολωνού, για διακίνηση κοκαΐνης με τους αστυνομικούς να εντοπίζουν στην κατοχή της 40 αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες που περιείχαν κοκαΐνη, συνολικού μικτού βάρους 33,8 γραμμαρίων και μία ζυγαριά ακριβείας.

Πειθαρχική έρευνα ξεκινά ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών

Μετά την προφυλάκιση ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών (ΔΣΑ) ανακοίνωσε ότι εκκινεί τη διαδικασία για την απόδοση πειθαρχικών ευθυνών σε βάρος της 29χρονης δικηγόρου. Συγκεκριμένα, με εντολή του προέδρου του ΔΣΑ, Δημήτρη Βερβεσού, εστάλη έγγραφο στις δικαστικές με το οποίο ζητούνται τα στοιχεία του φακέλου της δικογραφίας που έχει σχηματιστεί σε βάρος της 29χρονης δικηγόρου ώστε να κινηθεί η πειθαρχική διαδικασία σε βάρος της.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό